Wellness weekend in hartje Midden-Drenthe

Wellness Weekend | Soms heeft u dat even nodig. Een mooie rustige omgeving doet vaak al wonderen. Geniet samen met uw partner of vriendinnen van een heerlijk wellness weekend met lekkere gezichtsbehandelingen, massages en floatsessies. Daar bent u vast wel aan toe!

Helaas is het saunaplein nog gesloten in verband met het coronavirus. U kunt wel veilig gebruikmaken van de beautysalon en de floatcabines.

Bekijk ons wellness aanbod en speciale prijzen!

Wellness weekend met vriendinnen

Heerlijk samen een weekend genieten, tutten en vertroeteld worden in Drenthe? Voor vriendinnen hebben wij een speciaal hotel arrangement samengesteld inclusief high tea, sauna en beautybehandeling!

Bij Vitalia Beauty & Wellness kunt u zich lekker laten verwennen in de beautysalon. U heeft bij uw arrangement de keuze uit een reinigende gezichtsbehandeling of een klassieke massage.

Ook kunt u samen in ons sfeervolle restaurant genieten van een heerlijke Afternoon High Thea om uw wellness weekend helemaal compleet te maken!

De Afternoon High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en een ruime keuze in verschillende soorten vers gezette thee.

BEKIJK HIER ONS VRIENDINNEN ARRANGEMENT
Wellness weekend

Hotel Drenthe | Lees meer over ons hotel in Drenthe

Restaurant Drenthe |  Een hapje eten? Dat kan in ons sfeervolle restaurant 

U kunt nu ook floaten, heerlijk drijven op water zonder prikkels! 

Heerlijk drijven op het water in uw eigen floatcabine. In gehele stilte ligt u volledig gewichtloos op zout water in een daarvoor ontwikkelde floatroom. Als u echt wilt ontspannen, dan is dit zeker een aanrader. Net als het drijven op de dode zee, maar dan gewoon in Westerbork!

Lees meer over floaten

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht! 

Wellness weekend in hartje Midden-Drenthe
Bel Route