Weekendje weg Drenthe | Heerlijk relaxen en er opuit

Weekendje weg Drenthe | Genieten van elkaar en genieten van de natuur. Het is allemaal mogelijk bij Abdij de Westerburcht. Wij hebben diverse arrangementen van culinair tot aan Wellness arrangementen. Er is er altijd één die bij je past! Ga tijdens het weekendje weg op avontuur bij Wildlands Adventure Zoo Emmen, misschien kom je wel een gibbon tegen! Ook in het hotel kun je lekker genieten. Kies jij voor een hotelkamer met privé sauna of een hotelkamer met bubbelbad?

Kom hartje Drenthe ontdekken!

GENIETEN VAN DE NATUUR IN HARTJE DRENTHE

Bent u een echte wandelfanaat en houdt u van de natuur? Hotel Abdij de Westerburcht ligt in het hart van Drenthe. De natuurgebieden Dwingelderveld en Scharreveld liggen binnen handbereik. U kunt daar de mooiste routes lopen.

Geen wandelfanaat, maar een fietsfanaat?

Het netwerk van fietspaden in Drenthe is zeer uitgebreid! In de gehele provincie Drenthe is een nieuw fietsknooppuntensysteem aangelegd waardoor het mogelijk is om zelf je route en afstand te bepalen. Zonder kaart kunt u zo heel Drenthe ontdekken. Het Drentse Fietsroutenetwerk leidt je langs de mooiste plekjes van de provincie.

Ook voor cultuur, vermaak, winkelen en ontspanning biedt de omgeving vele mogelijkheden.

Wandelarrangement Fietsarrangement
Weekend weg Drenthe

Restaurant Drenthe | Culinair genieten in ons sfeervolle restaurant

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht!

High Wine
Bel Route