Fiets weekendje weg | Even een weekendje fietsen!

Fietsen

Fiets weekendje weg | Bekijk onze arrangementen

Bibliotheek

Bijzondere thema-hotelkamers

Voor wie van fietsen houdt is Abdij de Westerburcht een uitermate geschikte locatie. Abdij de Westerburcht is een hotel met bijzondere hotelkamers. Uiteraard kunt u een Standaard Tweepersoonskamer bij ons boeken, voor wie toch een beetje luxe wil toevoegen, hebben we de kamer met privé-sauna & terras. Deze kamers hebben een klein terrasje met een barrelsauna. Tevens hebben we Luxe Themakamers met bubbelbad. Iedere Luxe Themakamer is compleet gehuld in een apart thema. Zo maak je het hotelverblijf net even meer bijzonder!

Wil je met het hele gezin fietsen? We hebben speciale kamers voor het hele gezin. De Luxe Thema Suites zijn split level en hier kunnen maar liefst 4 personen slapen. We hebben ook speciale gezinsarrangementen.

Hotelkamers

Sfeervol restaurant

Na een dag fietsen is het natuurlijk ook belangrijk dat er voor de innerlijke mens wordt gezorgd! De koks in het restaurant van ons hotel koken graag met streekproducten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren. De rijke complexe smaak van deze trappistenbieren geven een extra dimensie aan de meest diverse gerechten. U kunt bij ons heerlijk lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant, in de voorserre, of in één van onze knusse nisjes. Na het eten kunt u nog een drankje nuttigen in onze lounge met open haard. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons terras, ook als het nog wat fris is. Het terras kan namelijk, indien gewenst verwarmd worden met tafelhaardjes en terrasheaters zodat u tot laat in de avond nog kunt genieten van de buitenlucht.

Restaurant Drenthe
Restaurant
Relax

Vitalia 'Beauty & Wellness'

Na een dagje fietsen kunt u heerlijk tot rust komen bij Vitalia 'Beauty & Wellness', onze buren. Hier kunt u terecht voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Daarnaast is er een saunaplein met onder andere een Kelosauna, zoutsteensauna, stoomsauna en een ruimte voor Hammam en Rhassoul behandelingen. U kunt lekker ontspannen in de relaxruimte met sappenbar of op het dakterras met buitendouche. Zo maakt u uw hotelverblijf écht compleet en kunt u er weer even tegenaan! Helemaal 'zen' weer naar huis!

Let op: Verblijft u bij ons in het hotel? De Wellness is niet standaard bij uw reservering inbegrepen.

Sauna & Wellness

Fietsen door Drenthe

Drenthe is een uitstekende provincie om per fiets te verkennen. Op korte afstand van het hotel vindt u bijvoorbeeld Orvelte. In 11 minuten fietsen bevindt u zich in het museumdorp, waar u helemaal teruggaat in de tijd. Het geeft u een goed beeld van hoe vroeger werd geleefd. U vindt hier ook grote rietgedekte boerderijen aan smalle klinkerweggetjes, vaak met eigen 'huisweide'. In Orvelte zijn er nog altijd schaapskuddes. En wat is er nu leuker dan om met de paardentram een ritje te maken door het authentieke dorp.

Fietsroute naar Orvelte
Tram

Fiets weekendje weg | Lees wat Drenthe te bieden heeft

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht!

BMW
Bel Route