Eventjes er tussenuit tijdens een Weekend Drenthe

Weekend Drenthe | Uren struinen door de natuur zonder iemand tegen te komen? Een dierentuin of galerie bezoeken? Drenthe heeft het allemaal, zowel voor een langere vakantie als een dagje uit. Heerlijk wandelen of fietsen over de Drentse heide of een dagje uit met de kinderen naar een speeltuin, attractiepark of outdoor centrum.

Lekker een weekend op stap? 

Weekend Drenthe

Hotelkamers

Wij beschikken over 37 kamers in ons hotel Drenthe. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van nieuwe boxspring-bedden, een douche, toilet, bureau, zitje, televisie, wekkerradio en een telefoon.

Luxe themakamers met privé sauna en terras

De Luxe Themakamers beschikken over een bubbelbad en een aantal Kloosterkamers beschikken over een privé sauna en terras.

Tussen de wilde dieren

Wildlands Adventure Zoo Emmen een werelds avontuur! Ontdek de Jungola, Serenga en Nortica. Ons hotel in hartje Drenthe ligt vlakbij de dierentuin.

Bepaal zelf hoe je de mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens of touwbruggen. Een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Houd je hoofd koel in de Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

In de Serenga vind je avontuur, natuur en cultuur. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe! Een onvergetelijke belevenis!

Duik in de wereld van ruige rotsen en koude kusten in Nortica. Maak kennis met de dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water! Kom pelsrobben en zeeleeuwen tegen die lenig door het water schieten. En door het leefgebied van de pinguïns….. maar alleen als je durft!

Kom daarna heerlijk tot rust in ons hotel waar je heerlijk kunt dromen over jouw avonturen van een weekend Drenthe. 

Beleef Wildlands Adventure Zoo

Weekend Drenthe

Restaurant Drenthe | Heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht!

Heidevelden
Bel Route