Restaurant in Drenthe | Lekker even uit eten in Westerbork

Vuurtonnen

Restaurant in Drenthe | Bekijk hier onze menukaart!

Drentse gastvrijheid

Bij Abdij de Westerburcht wordt u bediend met een glimlach. Laat uzelf in de watten leggen, wij doen er alles aan om u een fijne ervaring te bezorgen in ons restaurant in Drenthe. U de ultieme beleving bezorgen, dat is onze missie. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Komt u met uw hond? Die mag bij ons gewoon mee naar binnen! U kunt overal plaatsnemen met uw hond, behalve in de serres.

La Trappe

La Trappe is het trappistenbier wat gebrouwen wordt in Abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot. De uitstraling van Abdij de Westerburcht is gebaseerd op deze Abdij. Daarom is er ook voor gekozen het trappistenbier te verwerken in gerechten op onze menukaart. En uiteraard kunt u ook alle bieren uit het assortiment van La Trappe bij ons bestellen, waarvan enkelen van de tap!

Iets te vieren?

Heeft u wat te vieren? Dan bent u bij ons van harte welkom! Begin met een kop koffie met huisgemaakt gebak en sluit af met een borrel met hapjes. Liever gezellig met zijn allen eten? We hebben een aantal buffetten, zo kunt u bij ons brunchen of genieten van een diner buffet. We bieden twee mooie zalen en aansluitende zijserres die geheel kunnen worden aangekleed naar uw wens. Alle ruimtes zijn voorzien van muziekinstallatie, airconditioning en sfeer LED-verlichting die in iedere kleur kan worden ingesteld.

Bar

Restaurant in Drenthe | Meer informatie over het restaurant

High Tea

High Tea, High Wine, High Beer & High Cocktail

Heerlijk genieten van een High Tea, High Wine, High Beer & High Cocktail. Dat kan bij Abdij de Westerburcht! We bieden verschillende High Tea's aan, namelijk de Afternoon High Tea, de High Tea Deluxe & Gezins High Tea

Wie van een High Wine komt genieten, krijgt een preuvenement van 3 glazen wijn met heerlijke bijpassende hapjes. Wie voor de High Beer komt krijgt een preuvenement van 3 bieren. Neem een biertje van La Trappe, of kies één van onze échte speciaalbieren.

Kijk hier voor de meeste actuele informatie over ons High's

Lekker genieten in onze lounge met openhaard

Of u nu kiest voor een wijntje, cappuccino of warme chocolademelk met slagroom. In onze hotellounge is het goed vertoeven. Na een stevige wandeling lekker met de beentjes omhoog en bijkomen met een goed gesprek of leuk tijdschrift. Of eventjes nagenieten van een saunabezoek bij Vitalia. Wordt het wat frisser? Dan kunt u lekker opwarmen bij de open haard.

Lounge
wijntjes

Dineren op het verwarmde terras

Wanneer het zonnetje schijnt is het natuurlijk heerlijk om een hapje te eten op het terras. Op ons terras vindt u een groot aantal zitplekken waar u heerlijk kunt vertoeven. Zo kunt u aan een tafeltje zitten, maar ook in één van onze lounge banken. Wanneer het wat frisser wordt kunt u ervoor kiezen lekker bij een haardvuurtje te gaan zitten of onder de terrasheaters. Voor de liefhebber hebben we lekkere zachte fleecekleedjes die ervoor zorgen dat u het zeker weten niet koud krijgt!

Onlangs zijn we verkozen door de Misset Horeca Terras Top 100 als beste terras van Drenthe 2017 en 2018!

Bekijk de menukaart

Geniet van biertjes die pas écht speciaal zijn!

Bij Abdij de Westerburcht houden we van bier, dat is wel bekend. Alle varianten van La Trappe kunt u bij ons bestellen, zowel van de fles, van de tap én u vindt deze bieren vaak terug in de bereiding van onze gerechten. Naast La Trappe hebben we nog een échte speciaalbierkaart welke na een speurtocht van brouwerij naar brouwerij met zorg is samengesteld. Bent u een bierliefhebber en houdt u dus wel van een keer iets anders dan een pilsje? Bekijk dan eens onze speciaalbierkaart.

Terras

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben?

Bel Route