Restaurant in Drenthe

Vuurtonnen

Restaurant in Drenthe | Bekijk hier onze menukaart!

Drentse gastvrijheid

Drentse gastvrijheid | Bij Abdij de Westerburcht wordt u bediend met een glimlach. Laat uzelf in de watten leggen, wij doen er alles aan om u een fijne  ervaring te bezorgen in ons restaurant in Drenthe. U de ultieme beleving bezorgen, dat is onze missie. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Komt u met uw hond? Die mag bij ons gewoon mee naar binnen! U kunt overal plaatsnemen met uw hond, behalve in de serres.

La Trappe

La Trappe | La Trappe is het trappistenbier wat gebrouwen wordt in Abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot. De uitstraling van Abdij de Westerburcht is gebaseerd op deze Abdij. Daarom is er ook voor gekozen het trappistenbier te verwerken in gerechten op onze menukaart. En uiteraard kunt u ook alle bieren uit het assortiment van La Trappe bij ons bestellen, waarvan enkelen van de tap!

Iets te vieren?

Verjaardag | Heeft u wat te vieren? Dan bent u bij ons van harte welkom! Begin met een kop koffie met huisgemaakt gebak en sluit af met een borrel met hapjes. Liever gezellig met zijn allen eten? We hebben een aantal buffetten, zo kunt u bij ons brunchen of genieten van een diner buffet. We bieden twee mooie zalen en aansluitende zijserres die geheel kunnen worden aangekleed naar uw wens. Alle ruimtes zijn voorzien van muziekinstallatie, airconditioning en sfeer LED-verlichting die in iedere kleur kan worden ingesteld.

Bar

Restaurant in Drenthe | Meer informatie over het restaurant

High Tea

High Tea, High Wine & High Beer

Heerlijk genieten van een High Tea, High Wine of High Beer. Dat kan bij Abdij de Westerburcht! We bieden verschillende High Tea's aan, namelijk de Afternoon High Tea en de High Tea Deluxe.

Wie van een High Wine komt genieten, krijgt een preuvenement van 3 glazen wijn met heerlijke bijpassende hapjes. Wie voor de High Beer komt krijgt een preuvenement van 3 bieren. Neem een biertje van La Trappe, of kies één van onze échte speciaalbieren. 

  • Afternoon High Tea à € 21.50 p.p.
  • High Tea Deluxe à € 26.50 p.p.
  • High Beer of High Wine € 22.50 p.p.