Fietsen in Drenthe | U vindt ons in hartje Midden-Drenthe

Hunebedden

Fietsen in Drenthe | Boek hier uw fietsarrangement

Bos

Ontdek Drenthe met deze mooie fietsroutes

Nergens in Nederland vindt u zoveel rust en stilte als in Drenthe. De Drentse natuur is uniek en heeft vele verschillende gezichten. Er zijn diverse natuurmonumenten en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om aanschouwd te worden. Hiervoor hebben we een aantal fietsroutes voor u op een rijtje gezet. U kunt ook eenvoudig uw eigen fietsroute samenstellen.

Fietsroutes

Fietsarrangement

Voor fietsers hebben we een speciaal fietsarrangement. U wordt hierbij verwelkomd met een welkomstdrankje en verblijft op een standaard tweepersoonskamer. Elke ochtend kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide ontbijtbuffet en in de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen menu in ons sfeervolle restaurant. U kunt iedere dag gebruikmaken van huurfietsen en ontvangt van ons een ANWB Fietsroute en een Knooppuntenkaart van Drenthe.

Bekijk de beschikbaarheid
Fietsarrangement
Fietsvierdaagse

Drentse Fiets4daagse

Ieder jaar wordt de Drentse fietsvierdaagse georganiseerd. Ook dit jaar is Westerbork van 13 t/m 16 juli 2021 weer één van de startplaatsen. Op slechts 50 meter afstand van het hotel vindt u de start. Vier dagen fietsen door de prachtige natuur én een uitgebreid en uniek feestprogramma in het centrum van Westerbork. Speciaal voor de Drentse Fiets4Daagse hebben wij een arrangement ontworpen.

Bekijk de beschikbaarheid

Fietsen in Drenthe | Bekijk onze hotelkamers

Fietsen

Restaurant Drenthe | Na het fietsen heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht!

Openhaard
Bel Route