Romantisch weekend weg in centrum Westerbork

Romantisch weekend weg | Beleef een Romantisch weekendje weg met jouw partner! Genieten in een sfeervol en trendy hotel midden in Westerbork.

Bekijk ons aanbod en speciale prijzen!

HET ROMANTISCHE WESTERBORK

Welkom in 'Börk' zult u vast een keer horen als u het gezellige dorp Westerbork bezoekt. Een levendig dorp met leuke winkels en vele horecagelegenheden. De meeste hiervan zijn gevestigd langs de weg die dwars door het dorp loopt. Ideaal voor een avond gezelligheid tijdens jullie romantische weekendje weg!

De Westerburcht is ook heel populair bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. In de directe omgeving van Westerbork liggen mooie natuurgebieden. Het Scharreveld is daar één van. Dit is een heidegebied met mooie wandel- en fietspaden. Ook zijn er bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen of het museumdorp Orvelte.

Romantisch weekend weg

Hotel Drenthe | Lees meer over ons hotel in Drenthe

GENIETEN MET Z'N TWEEËN

Hebben jullie iets te vieren? Verliefd, verloofd, getrouwd of gewoon zin in een romantisch weekend?

Het perfecte arrangement voor een romantisch weekendje weg

Wij hebben een heerlijk romantisch arrangement voor jullie samengesteld. Er zijn diverse mogelijkheden. Overnacht in één van onze luxe Themakamers met een bubbelbad.

Wilt u liever nog meer luxe? Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw romantische arrangement te upgraden. Voor slechts een klein bedrag extra boekt u een 'Beauty & Wellness kamer' of één van de Luxe Thema Suites.

BEKIJK HIER ONS ROMANTISCH ARRANGEMENT
Romantisch weekend weg

Restaurant Drenthe | Lees meer over ons sfeervolle restaurant

Meer inspiratie voor een weekendje weg!

Via onderstaande buttons kunt u meer ideeën opdoen voor een weekendje weg bij Abdij de Westerburcht!

Heideveld
Bel Route