Restaurant Drenthe | Sfeervol dineren in ons restaurant

Restaurant Drenthe | Geniet van heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant in hartje Drenthe. Na het diner kunt u genieten van een lekker speciaalbiertje of één van onze wijnen op het terras. Zodra het wat kouder wordt kunt u er nog heerlijk vertoeven bij de open haarden die verspreid zijn over ons hele terras. Terras heaters maken het verblijf op het terras extra aangenaam. Dat is nog eens een heerlijke beleving.

Restaurant Drenthe | Bekijk onze menukaart voor onze overheerlijke gerechten

Culinair genieten in Drenthe

Overdag heerlijk erop uit en 's avonds in het sfeervolle restaurant culinair dineren. Dit 3-daags (2 nachten) Culinair Arrangement heeft alle ingrediënten om jezelf eens even goed te verwennen met lekker eten en een verfijnd glas wijn!

bekijk arrangement
Restaurant Drenthe

Proef de sfeer

Restaurant Drenthe | Het restaurant is speels opgesteld en sfeervol ingericht. De rond tafels en banken maken het echt gezellig! Om de sfeer af te maken is er een lounge met open haard. De menukaart in ons restaurant is samengesteld door streekproducten uit Drenthe en groentes & kruiden uit eigen tuin. Daarnaast wordt de menukaart aangepast op het seizoen door onze chef-kok.

Meer over ons restaurant in Drenthe

Wijntje, biertje, cocktailtje?

Restaurant Drenthe | U kunt heerlijk genieten van zorgvuldig uitgekozen glas wijn, een smaakvol (speciaal)biertje of een zelfgemaakte cocktail.

Even bijkletsen met een vriendin of je moeder, een borrel drinken met je partner of samen met vrienden het terras op? Gezellig, kom langs! Begin je middag met een Afternoon High Tea/Coffee of een uitgebreidere variant of terwijl de High Tea Deluxe. Al toe aan een borrel? Onze uitgebreide bier- en wijnkaart met heerlijke hapjes is goed voor een High Beer (Deluxe) of een High Wine. Liever een cocktail met een portie nacho's? Bekijk hier onze cocktailkaart.

Kijk welke high's er nog meer mogelijk zijn in ons restaurant gelegen in hartje Drenthe.

Alle high's op een rijtje
Restaurant Drenthe
Restaurant Drenthe

Nagenieten op het terras

Restaurant Drenthe | Ons terras is mooi in de zon gelegen en sfeervol ingericht met loungebanken, open haardjes en zonnezeilen. Al vele jaren is ons terras opgenomen in de top 100 van beste terrassen van Nederland. 's Morgens ideaal voor bijvoorbeeld een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak en later op de dag natuurlijk ook om gezellig te borrelen. En als het afkoelt? Dan verwarmen wij het terras met heaters en liggen de terrasdekentjes voor u klaar. U kunt er perfect dineren of met een volle buik nagenieten in de buitenlucht.

Dus bent u op zoek naar een restaurant in Drenthe? Twijfel niet langer en reserveer direct via de button recht onderin de pagina.

Bel Route