Restaurant Drenthe | Sfeervol dineren in ons restaurant

Restaurant Drenthe | Geniet van heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant in hartje Drenthe. Na het diner kunt u genieten van een lekker speciaalbiertje of één van onze wijnen op het terras. Zodra het wat kouder wordt kunt u er nog heerlijk vertoeven bij de open haarden die verspreid zijn over ons hele terras. Terras heaters maken het verblijf op het terras extra aangenaam. Dat is nog eens een heerlijke beleving.

Restaurant Drenthe | Bekijk onze menukaart voor onze overheerlijke gerechten

Restaurant Drenthe

Proef de sfeer 

Restaurant Drenthe | Het restaurant is speels opgesteld en er is plaats voor ruim 100 personen. De serres in ons restaurant zijn ook zeer geschikt voor besloten gezelschappen. Om de sfeer af te maken is er een lounge met open haard. De menukaart in ons restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven. We koken graag met streekprodukten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren . Want de rijke, complexe smaak van deze trappistenbieren geeft een extra dimensie aan de meest diverse gerechten.

Meer over ons restaurant in Drenthe

Buffetten 

Restaurant Drenthe | U kunt heerlijk genieten van diverse buffetten bij ons. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een overheerlijk brunchbuffet met de volgende producten:

Kloosterkaassoep met bacon, crème fraiche & Witte Trappist, drentse bollen (rogge, volkoren & krent), witbrood, volkorenbrood, tarwebrood & waldkorn, vruchtenbroodjes & puddingbroodjes, zachte bolletjes (witte, tarwe, krent & muesli), croissants, kaiserbroodjes, waldkornbolletjes, noten vruchtenbroodjes & appelflappen, kaasbroodjes & worstenbroodjes, krentenbrood & suikerbrood, roggebrood & beschuit, kroket, pasteitje met kalfsragout, beenham met honing mosterdsaus, gebraden rollade met pindasaus, roerei met tuinkruiden, gebakken spek, zalm & rundvleessalade, gerookte zalmfilet met zure room, luxe vleessoorten & kaassoorten, zoet beleg, muesli & cornflakes, kwark & vers fruitsalade, roomboter & dieetmargarine.

Kijk welke buffetten er nog meer mogelijk zijn in ons restaurant gelegen in hartje Drenthe.

Alle soorten buffetten
Restaurant Drenthe
Restaurant Drenthe

Nagenieten op het terras

Restaurant Drenthe | Ons terras is mooi in de zon gelegen en sfeervol ingericht met loungebanken, open haardjes en zonnezeilen. Al vele jaren is ons terras opgenomen in de top 100 van beste terrassen van Nederland. 's Morgens ideaal voor bijvoorbeeld een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak en later op de dag natuurlijk ook om gezellig te borrelen. En als het afkoelt? Dan verwarmen wij het terras met heaters en liggen de terrasdekentjes voor u klaar. U kunt er perfect dineren of met een volle buik nagenieten in de buitenlucht.

Dus bent u op zoek naar een restaurant in Drenthe? Twijfel niet langer en reserveer direct. Klik hier!

Restaurant Drenthe | Reserveer nu! 

Bel Route