Uniek dineren bij een restaurant in Drenthe

restaurant

Bekijk hier onze menukaart

Iets anders dan dineren? Dat kan ook!

High Tea

High Tea | Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij Abdij de Westerburcht in Drenthe en geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke high tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer. U kunt kiezen voor een Afternoon High Tea, of een High Tea Deluxe.

Naast overheerlijke hapjes vers bereid in onze keuken bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. door middel van een theezeef komt de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

High Beer

High Beer | De nieuwste trend en de hartige variant van de High Tea is de High Beer. Luxe borrelen in stijl bij een openhaardje op het verwarmde terras, in de lounge of in ons sfeervolle restaurant in Westerbork. Abdij de Westerburcht is centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen. Een High Beer bij Abdij de Westerburcht betekent uiteraard dat u kunt kiezen uit het uitgebreide assortiment aan trappistenbieren van La Trappe, of kies voor een ander biertje. Genoeg keuze bij Abdij de Westerburcht.

High Wine

High Wine | Even lekker ontspannen, bijkletsen of gewoon culinair genieten? Onze High Wine is hier de perfecte gelegenheid voor. De High Wine is de hartige variant van de High Tea. Gezellig op ons verwarmd terras bij een open haardje, of lekker binnen in onze sfeervolle restaurant bij de lounge met open haard. Abdij de Westerburcht is centraal gelegen in Drenthe, op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Westerbork is omringd door de prachtige natuur van Drenthe, met op loopafstand de Drentse heide en bossen. Ook leuk om als cadeau te geven!

High Beer

Bekijk wat ons restaurant nog meer te bieden heeft!

Bel Route