High Wine | Een culinaire belevenis in Drenthe


Een culinaire belevenis!

HIGH WINE

De High Wine is de hartige variant van de High Tea, met uiteraard wijn in plaats van een kopje thee. Tijdens de High Wine krijgt u de mogelijkheid drie glazen wijn te nuttigen. U kunt kiezen uit onze rode, witte of rosé huiswijnen. De witte huiswijnen die geschonken worden zijn: Pont neuf, Prestige Blanc; Louise la Poule, Chardonnay/Colombard; Camina, Verdejo. De rosé is Camina, Tempranillo Rosado. De rode huiswijnen zijn: Camina, Cabernet Sauvignon en Les Estines, Merlot/Cabernet.

De High Wine wordt verrijkt met heerlijk versbereide hapjes uit eigen keuken. Zo geniet u van een mandje met een korenbol en twee broodjes Allemange uit de oven; met huisgemaakte kruidenboter en tapenade. Daarnaast krijgt u een portie zwarte olijven gemarineerd in kruiden en knoflook en een Trappistenplankje. Dit Trappistenplankje bestaat uit Val Dieu en Père Joseph abdijkaas, Livar charcuterie; een charcuterie van het Limburgs Kloostervarken bestaande uit onder andere een gedroogd liverano worstje, livacoppa en Zeeuws spek. U zult op het Trappistenplankje ook Roggeknar, druiven en vijgenjam terugvinden. Om het af te maken krijgt u nog verschillende soorten belegde bruschetta's met onder andere carpaccio en zalm. 

High Wine

High wine als cadeau? Dat kan!

Bijzonderheden

  • Vanaf twee personen kunt u bij ons terecht.
  • Eventueel ook alcoholvrij te reserveren.
  • Bent u vegetarisch? Daar houden wij graag rekening mee!
  • Liever een High Wine combineren met een High Beer? Dat kan! In onderstaand formulier kunt u dit aangeven in de opmerkingen.
  • U kunt bij ons terecht voor een High Wine of High Beer tussen 12.00 en 23.00 uur. 
€ 22,50 p.p.
High Wine

-+

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *