High Beer Drenthe | Geniet van onze heerlijke speciaalbieren

High Beer Drenthe | Een High Beer is de nieuwste trend en de hartige variant van de welbekende High Tea. Bij Abdij de Westerbucht kunt u luxe borrelen in stijl. Zo kunt u heerlijk zitten bij een open haard op het verwarmde terras, in de lounge of in ons sfeervolle restaurant.

Bekijk ons High Beer aanbod

GENIETEN VAN DE HIGH BEER OP HET TERRAS

Ons terras is mooi in de zon gelegen en sfeervol ingericht met loungebanken, open haarden en zonnezeilen. U kunt er heerlijk genieten van de High Beer in Drenthe. Al vele jaren is ons terras opgenomen in de top 100 van beste terrassen van Nederland. In de ochtend ideaal voor bijvoorbeeld een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak en later op de dag natuurlijk ook om gezellig te borrelen. En als het afkoelt? Dan verwarmen wij het terras met heaters en liggen de terrasdekentjes voor u klaar.

Wij bieden twee High Beers aan, namelijk de High Beer La Trappe en de High Beer Deluxe. Bij de High Beer La Trappe kan gekozen worden uit onze La Trappe bieren en bij de High Beer Deluxe kan er naast de bieren van La Trappe ook nog gekozen worden uit alle bieren van onze speciaalbierkaart.
Geniet van een High Beer Drenthe op het terras

Wilt u weten wat ons restaurant nog meer te bieden heeft? 

Klik dan op één van onderstaande buttons! 

Vooraanzicht
Bel Route