Een culinaire belevenis!

HIGH BEER

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit het volledige assortiment van La Trappe, waarvan twee bieren van de tap. Daarnaast is er nog de mogelijkheden om andere speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap? De High Beer komt met heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. Met onder andere een mandje met een warme korenbol uit de oven en broodjes Allemange, geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenade en gemarineerde zwarte olijven in kruiden en knoflook. Een Trappistenplankje met Val Dieu en Père Jospeh abdijkaas. Livar charcuterie afkomstige van het Limburgs Kloostervarken onder andere met een gedroogd livarano worstje, livacoppa en Zeeuws spek, roggeknar, druiven en vijgenjam. Verschillende soorten belegde bruschetta's o.a. met carpaccio en zalm.  Natuurlijk mogen bij de High Beer mogen bitterballen bereid met La Trappe Quadrupel niet ontbreken!

 Bent u vegetarisch? Dat is uiteraard geen probleem. Hier houden wij graag rekening mee! Moet u nog rijden, of drinkt u om andere reden geen alcohol? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een alcoholvrij biertje of een ander drankje. 

High Beer

Een High Beer als cadeau? Dat kan!

High Beer La Trappe

BIJZONDERHEDEN 

  • Vanaf 2 personen
  • Liever een High Beer combineren met een High Wine? Dat kan! U kunt dit aangeven in de opmerkingen in onderstaand formulier.
  • Bent u vegetarisch? Hier houden wij graag rekening mee!
  • Ook alcoholvrij te reserveren.
  • U kunt tussen 12.00 - 23.00 uur gebruik maken van de High Wine en High Beer.
  • Leuk om als cadeau te geven!
€ 22,50 p.p.

HIGH BEER DELUXE

Naast de La Trappe High Beer is er ook nog de High Beer Deluxe. U kunt hierbij kiezen naast de bieren van La Trappe ook kiezen van onze uitgebreide speciaalbierkaart. 

terras
€ 26.50 p.p.

-+

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *