High Tea | Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij Abdij de Westerburcht in Drenthe en geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke high tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast overheerlijke hapjes vers bereid in onze keuken bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. door middel van een theezeef komt de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

DAT IS PAS UNIEK EN AUTHENTIEK GENIETEN VAN THEE ZOALS HET HOORT!

Afternoon High Tea in Drenthe

AFTERNOON HIGH TEA
IN DRENTHE

De Afternoon High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en een ruime keuze van verschillende soorten verse thee geserveerd met: schijfjes citroen, suiker, honing en melk.

Zoet: Mini muffins, cheesecake, chocolade brownies, Bossche bolletjes, appel vanille gebakjes, mini beignets met rood fruit, ambachtelijke handgemaakte scones met mascarpone en marmelade, cake van 'de abdij' met La Trappe Quadrupel, roomboterkoekjes en Belgische bonbons.

Hartig: Wraps met gerookte zalm, mesclun, roomkaas en mosterd dillesaus, mini broodjes Allemagne met carpaccio van gebraden entrecote en sandwiches met huisgemaakte eierbieslooksalade.

BIJZONDERHEDEN

  • Vanaf 2 personen
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een flûte Cava à € 3,50 p.p.
  • U kunt tussen 12.00 - 17.00 uur gebruik maken van de High Tea
€ 21,50 p.p.

HIGH TEA DELUXE
IN DRENTHE

De High Tea Deluxe is nóg luxer en uitgebreider met nog meer verwennerijen! zo veel lekkers, dat het maar net op de etagère past!

De High tea Deluxe bestaat uit een Afternoon High Tea met de volgende extra lekkernijen: Klein kopje soep, sandwiches met huisgemaakte tonijnsalade, saucijzenbroodjes, kaaskroketjes en quiches van het seizoen.

BIJZONDERHEDEN

  • Vanaf 2 personen
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een flûte Cava à € 3,50 p.p.
  • U kunt tussen 12.00 - 17.00 uur gebruik maken van de High Tea
€ 26,50 p.p.
High Tea Deluxe in Drenthe
-+

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *