High wine Drenthe | High Wine is er voor de wijnliefhebber. Het is een proeverij van heerlijke wijnen die worden begeleid door verrassende amuses, hartige hapjes en andere lekkernijen. Ontdek hoe de wijnen en de gerechten elkaar aanvullen en versterken… Samen zorgen ze voor een ware smaaksensatie.

Maak kennis met onze cultuur belevenis!

HIGH WINE DRENTHE MET HEERLIJKE HAPJES

De High Wine bestaat uit een preuvenement van 3 glazen wijn en heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. U kunt kiezen uit onze rode, witte of rosé huiswijnen. We beschikken ook over veganistische wijnen. Onze medewerkers vertellen u daar graag meer over.

Met onder andere een mandje brood met kruidenboter en tapenade, gemarineerde zwarte olijven in kruiden en knoflook. Een Trappistenplankje met Val Dieu en Père Jospeh abdijkaas. Livar Charuterie onder andere met gedroogd livarano worstje, livacoppa en Zeeuws spek, rogge knar, druiven en vijgenjam. Verschillende soorten belegde bruschetta's met carpaccio en zalm.

High Wine
High wine Drenthe

NAAST HIGH WINE OOK HIGH TEA OF HIGH COFFEE

Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij Abdij de Westerburcht in Drenthe en geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke High Tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast overheerlijke vers bereide hapjes uit onze keuken, bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. Door middel van een theezeef komen de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

Wij hebben keuze uit twee verschillende soorten High Tea arrangementen. De Afternoon High Tea en High Tea Deluxe.

High Tea
High wine Drenthe

Nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route