High Wine Drenthe | High Wine is er voor de wijnliefhebber. Het is een proeverij van heerlijke wijnen die worden begeleid door verrassende hartige hapjes en andere lekkernijen. Ontdek hoe de wijnen en de gerechten elkaar aanvullen en versterken… Samen zorgen ze voor een ware smaaksensatie.

Maak kennis met onze cultuurbelevenis!

HIGH WINE DRENTHE MET HEERLIJKE HAPJES

De High Wine bestaat uit een preuvenement van 3 glazen wijn en heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. U kunt kiezen uit onze rode, witte of rosé huiswijnen. We beschikken ook over veganistische wijnen. Onze medewerkers vertellen u daar graag meer over.

De High Wine wordt verrijkt met heerlijk vers bereide hapjes uit eigen keuken. Dit is een overheerlijke en goed gevulde borrelplank! De hapjes bestaan o.a. uit een borrelmix, gemarineerde olijven, kaas, worst en broodjes met smeersels.

High Wine
High wine Drenthe

NAAST HIGH WINE OOK HIGH TEA OF HIGH COFFEE

Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij Abdij de Westerburcht in Drenthe en geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke High Tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast overheerlijke vers bereide hapjes uit onze keuken, bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart aan met verse losse thee van De Goeijen. Door middel van een theezeef komen de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

High Tea
High wine Drenthe

Nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route