Uit eten in Drenthe | Heerlijk dineren in hartje Drenthe

Uit eten in Drenthe | Genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. Onze gerechten worden samengesteld met streekproducten die met zorg worden uitgezocht. Nadat u heeft genoten van een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant, kunt u gezellig natafelen in onze lounge, bij de open haard of op ons terras waar tafelhaardjes staan en heaters.

Heerlijk genieten van Drentse producten

Uit eten in Drenthe

Het speels opgezette sfeervolle restaurant biedt plaats aan ruim 100 personen. De serres in ons restaurant zijn ook zeer geschikt voor besloten gezelschappen. De lounge met open haard maakt de gezelligheid compleet.

De menukaart in ons restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven. We koken graag met streekprodukten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren. De rijke, complexe smaak van deze trappistenbieren geeft een extra dimensie aan de meest diverse gerechten. Ook gebruiken onze koks kruiden en biologische groenten uit eigen tuin. Kom heerlijk uit eten in Drenthe.

Uit eten in Drenthe
uit eten in Drenthe

Genieten op het terras

Heerlijk met een biertje of een glas wijn in de zon. Dat kan op ons sfeervolle terras, ingericht met loungebanken, tafelhaardjes en zonnezeilen. We hebben diverse La Trappe bieren en een groot bier & wijn assortiment. Je kan bij ons zelfs tropisch genieten van heerlijke cocktails.

Al vele jaren is ons terras opgenomen in de top 100 van beste terrassen van Nederland. In 2017, 2018 en 2022 beste terras van Drenthe.

In de ochtend ideaal voor bijvoorbeeld een kopje koffie met vers gebak en later op de dag om gezellig te borrelen.

En als het afkoelt? Dan verwarmen we het terras met heaters en liggen de terrasdekentjes voor u klaar. Zo kunt u extra lang blijven genieten op ons heerlijke terras.

High Wine

De High Wine bestaat uit een preuvenement van 3 glazen wijn en heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken.

Met onder andere een mandje brood met kruidenboter en tapenade, gemarineerde zwarte olijven in kruiden en knoflook. Een Trappistenplankje met Val Dieu en Père Jospeh abdijkaas. Livar Charcuterie onder andere met een gedroogd livarano worstje, livacoppa en Zeeuws spek, rogge knar, druiven en vijgenjam. Verschillende soorten belegde bruschetta's met carpaccio en zalm.

Bekijk hier onze High wine

uit eten in Drenthe

Restaurant Drenthe | Culinair genieten in ons sfeervolle restaurant

Nieuwsgierig naar wat ons restaurant nog meer te bieden heeft?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route