Verschillende mogelijkheden om te onthaasten in Drenthe

ONTHAASTEN IN DRENTHE

Donderdag 28 november 2019

Het najaar, de donkere wintermaanden, u kent het wel. Koud buiten, eerder donker en ook nog eens veel minder zonlicht. Wij worden er niet vrolijk van en het liefst kruipen we binnen op de bank met een dekentje en een kop warme chocolademelk. Hopend dat het maar snel weer voorjaar wordt. Als het dan ook nog eens druk is op het werk of thuis, dan willen we eigenlijk niets liever dan even lekker uit het dagelijkse ritme stappen. Gewoon even er tussenuit, uit die sleur en even weer helemaal opladen. Bij Abdij de Westerburcht staan wij voor u klaar met open armen, u bent bij ons van harte welkom!

Voor wie even lekker wil ontspannen kunnen wij mooie dingen aanbieden en wel in combinatie met het Drentse wellnesscentrum 'Vitalia Beauty & Wellness' wat naast het hotel gelegen is. Massages, floaten, saunaplein en heel veel verschillende soorten behandelingen. Ontspanning en vitaliteit staat hier centraal. Zij maken gebruik van het Drentse merk Medex en hiermee stemmen zij de verschillende soorten gezichtsbehandelingen perfect af op uw huidtype. Deze producten zijn niet getest op dieren en werken buitengewoon doeltreffend. U loopt weer naar buiten met een gladde huid en een grote glimlach!

Wij van Abdij de Westerburcht zijn uiterst flexibel en Vitalia toevallig ook! Daarom kunnen wij een hoop voor u betekenen! Speciaal voor u kunnen wij een arrangement op maat maken welke compleet in het teken staat van onthaasten. Daarnaast is het ook mogelijk om lekker met zijn tweeën te genieten van een behandeling, zo biedt Vitalia diverse duobehandelingen aan! Leuk voor met uw partner, vriendin, moeder, zus of gewoon gezellig met de buurman!

'Voor mij hoeven al die behandelingen niet maar ik ben wel een echte saunaganger'

Dat is geen probleem! Daarvoor hoeft u niet eens persé naar Vitalia toe! Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen van een openbare sauna houdt en daarnaast kunnen wij ons ook best indenken dat niet iedereen een sauna in huis heeft. Gelukkig denken wij niet in problemen, maar in oplossingen. Bij ons kunt u namelijk overnachten in een Kloosterkamer met een privé sauna en terras. Zo beschikt u gedurende uw verblijf over uw eigen sauna!

Combineer een paar hotelovernachtingen met bijvoorbeeld een High Wine of High Beer in ons sfeervolle en gezellige restaurant. Vergeet ook vooral niet ons heerlijke 3-gangen Marktmenu welke is geïnspireerd op het kloosterleven en streekproducten uit Drenthe. Of ga er lekker op uit in de Drentse natuur met het Culinair Wandelarrangement.
Zoals u wellicht al merkt is er van alles mogelijk bij Abdij de Westerburcht en helpen wij u graag om het ideale arrangement samen te stellen.

'Ben ik gebonden aan de bestaande wellnessarrangementen?'

Nee hoor! Deze arrangementen zijn er om het u gemakkelijk te maken. Zo hebben wij verschillende wellnessarrangementen:

Sauna Relax Arrangement
Vitalia Beauty Arrangement
Vriendinnen Arrangement
Hammam Arrangement


Maar had u het net ietsje anders gewild? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier en wij sturen met plezier een vrijblijvende offerte op maat toe.

'Onthaasten kan voor iedereen iets anders betekenen'

Dat klopt! De één gaat liever fietsen of wandelen en de ander is meer geïnteresseerd in sauna & wellness. De één is juist graag actief bezig en de ander komt tot rust met een boek voor zijn/haar neus en een kop thee. Zodoende begrijpen wij dat enige flexibiliteit van onze kant nodig is om uw lichaam en geest volledig tot rust te laten komen.

Verschillende mogelijkheden om te onthaasten in DrentheVerschillende mogelijkheden om te onthaasten in DrentheVerschillende mogelijkheden om te onthaasten in DrentheVerschillende mogelijkheden om te onthaasten in DrentheVerschillende mogelijkheden om te onthaasten in DrentheVerschillende mogelijkheden om te onthaasten in Drenthe
Bel Route