Herfst Arrangement | Vier de herfst bij ons!

Herfst

HERFST ACTIE 2018

  • Welkomstdrankje
  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Keuze uit een Afternoon High Tea (vanaf 2 personen), High Wine of High Beer
  • Wandel- en fietsroutes

Vanaf € 69,- p.p.
3-daags (2 nachten)
€  69.00 p.p.
high tea

Inclusief Afternoon High Tea, High Beer of High Wine!

Bij deze mooie herfst aanbieding kunt u kiezen tussen een Afternoon High Tea (vanaf 2 personen), High Beer of High Wine. Bent u een echte zoetekauw? Dan kunt u heerlijk genieten van onze Afternoon High Tea. Niet alleen komen hier zoete hapjes bij, u krijgt ook een aantal hartige hapjes. Liever een borrel? Dan kunt u kiezen voor de High Wine of High Beer! En.......... met een beetje geluk kunt u deze heerlijk nuttigen in het herfstzonnetje op ons verwarmde terras! 

(TIP!) Culinair wandelarrangement

De herfst is een echt wandelseizoen. De natuur laat prachtige kleuren zien en ook het zonnetje laat zich nog regelmatig zien. Houdt u van wandelen en van lekker eten? Bekijk dan eens ons culinair wandelarrangement! U wandelt een route van 10 kilometer en combineert de culinaire, natuurlijke en culturele hoogtepunten van de omgeving in één wandelarrangement! 

Voeg 1 van onderstaande arrangementen toe aan uw verblijf! 

  • Ochtendarrangement à € 19,50 per persoon
  • Middagarrangement à € 27,00 per persoon
Lees meer over het Culinair wandelarrangement
Paddestoel
Floaten

(TIP!) Kom lekker floaten bij Vitalia!

Floaten is gewichtloos én prikkelloos drijven op zout water in je privé floatkamer. Het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken, te hervinden en voelt u zich weer als herboren! Nieuwsgierig?

Lees meer over floaten!
Bel Route