Bijzondere hotelkamers | Zoiets heb je nog nooit gezien

Wildlands Adventure Zoo

De Wildlands suite is voor velen de persoonlijke favoriet. Dat is grotendeels te danken aan het bad. Het bad? Wat is daar zo bijzonder aan? Nou, eigenlijk de locatie van het bad. Deze staat namelijk tegen een wand vol met rotsen, waarop gekleurde lichten een bijzonder effect geven. Bovenaan de wand begint een waterval, welke sijpelend het water in het bad laat stromen. Wanneer je je ogen sluit, waan je je heel even in de jungle bij een grote waterval. Daarnaast is er een extra verdieping in deze kamer, in de vorm van een boomhut. Hier staat een lekkere comfortabele sofa, die tevens uit te schuiven is tot slaapbank. Een mooi plekje om je even lekker terug te trekken.

bijzondere hotelkamers
bijzondere hotelkamers


Museumdorp Orvelte

Eén van de andere bijzondere hotelkamers is onze Museumdorpje Orvelte suite. Ook deze kamer bestaat uit twee verdiepingen. Deze kamer geeft je het gevoel alsof je door de 19e eeuw wandelt, maar dan met luxe details! Prachtige Saksische boerderijen worden afgebeeld op de muren en het karakteristieke zwarte hout wat gebruikt werd in de schaapskooien siert hier de wanden van de kamer. Op de extra verdieping staat het bad. Deze staat in de nok, precies onder spotlights die het geheel echt tot een plaatje maken.Vincent van Gogh in Drenthe suite

Wie kent hem niet. De kunstenaar die schilderijen maakte die iedereen herkende. Zijn manier van schilderen maakte hem dan ook tot een bekende kunstenaar. Vincent van Gogh, hij was dol op het Drentse landschap en besloot daarom ook enige maanden te vertoeven in de provincie. Hij wilde het landschap schilderen en hoe de arbeiders hier werkten. Deze suite lijkt wel geschilderd te zijn door Vincent, bekende portretten markeren de wanden. Amandelbloesem, een zelfportret, zelfs de deur is geschilderd! Ook deze kamer beschikt over een extra verdieping met een (slaap)bank, televisie, bureau en bad.

bijzondere hotelkamers
bijzondere hotelkamers
TT Circuit suite

Op korte afstand van het hotel ligt het TT Circuit. Dit is een circuit wat bekend staat om de grote evenementen zoals MotoGP en TT Assen. Ieder jaar komen er duizenden bezoekers op dit soort evenementen af, waarvan sommigen ook in ons hotel slapen. Hoe gaaf is het dan, als je in de TT Circuit suite kan slapen! Ook deze kamer bestaat uit twee verdiepingen en is geheel afgewerkt met details die alles te maken hebben met dit beroemde circuit.

De andere luxe themasuites bekijken?

Bel Route