Reserveren

U kunt via de button rechts onderaan de pagina reserveren voor de lunch met een aanvangstijd tussen 12.00 - 13.30 uur.
Wilt u graag koffie komen drinken of borrelen? Dat kan! Maar wij reserveren daarvoor geen plek op het terras.

Lunchreservering
Reserveren voor maximaal 2 personen? Klik dan op de reserveringsbutton rechts onderaan de pagina.

Reserveren voor uw gezin (maximaal 4 personen)? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

Dinerreservering
Onze hotelgasten gunnen wij een mooie en droge plek op het terras. Vandaar dat zij dagelijks tot 16.00 uur kunnen reserveren. Na 16.00 uur op de dag zelf kunt u als niet-hotelgast zijnde reserveren voor het diner op het terras. U kunt dineren vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag/zaterdag tot 20.30 uur.

Lunch

Geniet van een rijkelijk belegd broodje of een goed gevulde salade. Of gaat u toch voor die altijd goede uitsmijter of brood met croquetten? Er staat voor iedereen wel wat geschikts op de lunchkaart.

Verder houden wij rekening met:

  • Vegetariërs of veganisten
  • Gluten- en/of lactosevrij lunchen

bekijk lunchkaart

Diner

Op het terras kunt u dineren bij de open haardjes die wij op wens voor u aanzetten! Heerlijk. U bent bij ons van harte welkom!

Onze hotelgasten gunnen wij een mooie en droge plek op het terras. Vandaar dat zij dagelijks tot 16.00 uur kunnen reserveren.

Na 16.00 uur op de dag zelf kunt u als niet-hotelgast zijnde reserveren voor het diner op het terras. Aanvangstijd vanaf 17.00 uur.

dinerkaart

Koffie met vers afgebakken gebak

Koffie, cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato, (dubbele) espresso, u noemt het maar op en wij hebben het. Wij kunnen deze ook cafeïnevrij of lactosevrij voor u maken.

Of heeft u liever een kop thee met verse munt uit onze eigen biologische tuin? Dat kan ook.

Al ons gebak is heerlijk vers! Jammie

Borrelhapjes met een glas wijn of een biertje

Ober doet u mij maar een.... uhh.... jeetje wat een keus! Ook wij hebben niet stilgezeten en onze wijn- en bierkaart volledig op de schop gegooid. Natuurlijk zijn onze oude en vertrouwde Trappistenbieren er ook nog maar er zijn ook een aantal nieuwe bieren bijgekomen.

Onze wijnkenners hebben hun best voor u gedaan. Eén van de nieuwe wijnen is een Nederlandse rosé. Zeker de moeite waard om te proeven.

bekijk wijnkaart
bekijk bierkaart
Bel Route