Hotel met wellness | Geniet van de verschillende mogelijkheden

Hotel met wellness | Ontspanning en tijd voor u zelf. Kom naar ons hotel en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of van een ontspannende massage bij Vitalia Beauty en Wellness. Om u helemaal in de watten te leggen kunt u kiezen uit diverse beauty behandelingen. Geniet in één van de 3 sauna's op het saunaplein en koel af op het dakterras, niet inclusief maar hiervoor kunt u reserveren bij Vitalia.

Ben je echt aan ontspanning toe? Ga dan eens floaten. Het floaten vindt plaats in een privéruimte met eigen douche. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen!

Neem tijd voor u zelf!

BEAUTYSALON

Tegenwoordig is het leven al zo gejaagd dus daarom is het belangrijk om af en toe tijd te nemen voor rust en ontspanning om zo weer energie te krijgen! Vitalia Beauty & Wellness richt zich op mannen en vrouwen met als hoofddoel ontspanning en vitaliteit.

KOM TOT RUST IN ONS HOTEL MET WELLNESS


Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op het huidtype. De huidverzorgingsproducten zijn van het exclusieve Drentse merk Medex. Het merk Medex is gemaakt van natuurlijke producten en niet getest op dieren! Ook kunt u terecht voor een klassieke massage of andere beautybehandelingen.

Bekijk hier alle beauty behandelingen en massages

Hotel met wellness

Restaurant Drenthe | Nog even nagenieten tijdens een heerlijk diner in ons restaurant

Meer informatie over de Beauty & Wellness?

Meer informatie over onze Beauty & Wellness kunt u lezen via onderstaande buttons

Wellness
Bel Route