Wellness beauty hotel | Kom heerlijk ontspannen en geniet

Wellness beauty hotel | De allerleukste en voordeligste wellness & beauty hotelarrangementen in Drenthe boekt u hier! Wij bieden diverse beauty arrangementen aan in combinatie met een verblijf in ons hotel. Kom volledig tot rust in hartje Drenthe.

Bekijk hier het overzicht met wellness & beauty arragementen

Wellness beauty hotel

Klassieke massage

Geniet van een klassieke massage en kom helemaal tot rust. U kunt kiezen voor een klassieke massage van de rug, nek en schouders of voor het hele lichaam. De massage voor de rug, nek en schouders duurt 25 minuten, die voor het hele lichaam duurt 50 minuten. U kunt deze massage ook als duobehandeling doen, dit kan echter alleen als u een stel bent en in hetzelfde bed slaapt. Wij houden namelijk zo goed mogelijk rekening met de regels van het RIVM.

Meer massages

Gezichtsbehandelingen

Wilt u weer even stralen? Kies dan voor een gezichtsbehandeling. Ook hier kunt u uit meerdere opties kiezen, variërend van 35 tot 90 minuten. U kunt kiezen voor een reinigende gezichtsbehandeling maar ook bijvoorbeeld een fruitzuurbehandeling. Ook deze behandelingen zijn als duo mogelijk.

Meer gezichtsbehandelingen
Wellness beauty hotel
wellness beauty hotel

Floaten

Bent u al eens wezen floaten? U drijft hierbij in een floatcabine op zout water, waardoor uw lichaam wordt ontdaan van alle prikkels en optimaal kan ontspannen. Na ieder gebruik van de floatcabine wordt deze grondig gereinigd en gedesinfecteerd. U kunt hier dus veilig en verantwoord gebruik van maken.

Meer over floaten

Hotelkamer met privé sauna

Wilt u graag lekker naar de sauna? Reserveer dan een hotelkamer met privé-sauna. Zo kunt u heerlijk genieten van uw eigen sauna. Deze bevindt zich op het bijbehorende terras van uw kamer. Wanneer het mooi weer is, kunt u dus ook lekker buiten zitten bij deze kamer. Dat is pas genieten. Ook deze kamers worden grondig gereinigd.

Kamer met privé-sauna

Restaurant Drenthe | Lees meer over het restaurant

Bel Route