High Tea Westerbork | Taartjes, koekjes en thee

High Tea Westerbork | Kom gezellig theeleuten met vrienden en familie. Geniet samen van de heerlijke Drentse natuur, de geur van vers gezette thee en natuurlijk onze huisgemaakte lekkernijen.

Geniet van een High Tea in Westerbork

Afternoon High Tea Westerbork

HIGH TEA WESTERBORK

De High Tea bestaat uit diverse, bijpassende zoete en hartige lekkernijen. Deze serveren wij met een ruime keuze uit verschillende soorten verse thee. Schijfjes citroen, honing, gember en munt ontbreken hierbij niet.

BIJZONDERHEDEN

  • Vanaf 2 personen
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een flûte Prosecco (niet bij de prijs inbegrepen)
  • Ook te combineren met een High Coffee
  • U kunt tussen 12.00 - 17.00 uur gebruik maken van de High Tea

High Tea Westerbork
Westerbork in hartje Drenthe

WESTERBORK IN HARTJE DRENTHE

Abij de Westerburcht is uniek gelegen in het hart van Drenthe. Het gebied biedt vele mogelijkheden: cultuur, vermaak, ontspanning en natuur. Dit alles ligt binnen handbereik en fietsafstand. Dat maakt Abdij de Westerburcht erg populair bij wandelaars, fietsers of rustzoekers.

Rondom Westerbork liggen mooie natuurgebieden, waaronder het Scharreveld en Dwingelderveld. Ook zijn er bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Kamp Westerbork in Hooghalen, of het museumdorp Orvelte.

NATUURGEBIED SCHARREVELD

Voor of na de High Tea kunt u een heerlijke wandeling maken in het natuurgebied Scharreveld, vlakbij Westerbork.

Het Scharreveld is hard op weg om weer een van de grotere heidevelden van Drenthe te worden. De vogelrijkdom van het gebied is enorm toegenomen. Heikikkers en Rugstreeppadden hebben de nieuwe waterpartijen al weten te koloniseren. Zeldzame plantensoorten als Heidekartelblad en zonnedauw breiden zich nu weer uit.

Natuurgebied Scharreveld

Meer weten over ons restaurant?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route