High Tea Westerbork | Taartjes, koekjes en thee

High Tea Westerbork | Kom gezellig theeleuten met vrienden en familie. Geniet samen van de heerlijke Drentse natuur, de geur van vers gezette thee en natuurlijk onze huisgemaakte lekkernijen. U heeft keuze uit twee arrangementen: Afternoon High Tea en de High Tea Deluxe.

Geniet van een High Tea in Westerbork

Afternoon High Tea Westerbork

AFTERNOON HIGH TEA WESTERBORK

De Afternoon High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en een ruime keuze in verschillende soorten thee.

Tijdens de High Tea kunt u genieten van diverse zoetige en hartige hapjes.

Zoet: Mini muffins, cheesecake, chocolade brownies, Bossche bolletjes, appel vanille gebakjes, mini beignets met rood fruit, ambachtelijke handgemaakte scones met mascarpone en marmelade, cake van 'de abdij' met La Trappe Quadrupel, roomboterkoekjes en Belgische bonbons.

Hartig
: Wraps met gerookte zalm, mesclun, roomkaas en mosterd dillesaus, mini broodjes Allemagne met carpaccio van gebraden entrecote en sandwiches met huisgemaakte eierbieslooksalade.


HIGH TEA DELUXE

De High Tea Deluxe is nóg luxer en uitgebreider met nog meer verwennerijen! Zo veel lekkers, dat het maar net op de etagère past!

De High Tea Deluxe bestaat uit een Afternoon High Tea met de volgende extra lekkernijen: Klein kopje soep, sandwiches met huisgemaakte tonijnsalade, saucijzenbroodjes, kaaskroketjes en quiches van het seizoen.

High Tea Westerbork
Westerbork in hartje Drenthe

WESTERBORK IN HARTJE DRENTHE

Abij de Westerburcht is uniek gelegen in het hart van Drenthe. Het gebied biedt vele mogelijkheden: cultuur, vermaak, ontspanning en natuur. Dit alles ligt binnen handbereik en fietsafstand. Dat maakt Abdij de Westerburcht erg populair bij wandelaars, fietsers of rustzoekers.

Rondom Westerbork liggen mooie natuurgebieden, waaronder het Scharreveld en Dwingelderveld. Ook zijn er bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Kamp Westerbork in Hooghalen, of het museumdorp Orvelte.

NATUURGEBIED SCHARREVELD

Voor of na de High Tea kunt u een heerlijke wandeling maken in het natuurgebied Scharreveld, vlakbij Westerbork.

Het Scharreveld is hard op weg om weer een van de grotere heidevelden van Drenthe te worden. De vogelrijkdom van het gebied is enorm toegenomen. Heikikkers en Rugstreeppadden hebben de nieuwe waterpartijen al weten te koloniseren. Zeldzame plantensoorten als Heidekartelblad en zonnedauw breiden zich nu weer uit.

Natuurgebied Scharreveld

Meer weten over ons restaurant?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route