Lunchen Drenthe | Lekker en goedkoop lunchen

Terras

Lunchen Drenthe | Bekijk onze lunchkaart!

Uitgebreide lunchkaart

Onze uitgebreide lunchkaart bestaat uit heerlijke soepen, salades, luxe belegde broodjes en warme gerechten. Voor de kinderen zijn er verschillende kindermenu's. Heeft u speciale wensen? Hier houden wij graag rekening mee. Wilt u liever genieten van een huisgemaakt gebakje bij de koffie? Iedere week is er een andere smaak huisgemaakt gebak. Zo kunt u denken aan monchougebak, maar ook passievruchtkwarkgebak of ananaskokosgebak. Naast lunchgerechten en gebak bieden wij ook een variatie aan bier en borrelschotels. 

Wisselende gerechten

Er staat een vaste soep op de kaart. Daarnaast bieden wij een wisselende soep aan. Deze soep is dus iedere keer weer anders en zo mogelijk seizoensgebonden. Zo blijft het elke keer weer een verrassing. Daarnaast wordt er elk seizoen weer een ander Abdijmenu en een andere paterskeuze aangeboden. Zo kunt u gedurende het jaar bij ons terecht tijdens de desbetreffende seizoenen voor bijvoorbeeld asperges, mosselen en wild. Hierop wordt de drankenkaart uiteraard ook aangepast. 

Vegetarisch

Ook vegetariërs zijn bij ons van harte welkom. We bieden diverse vegetarische gerechten aan, waarin wij ook streven naar een unieke bereiding. Mocht u andere wensen hebben dan bieden we u graag een alternatief wanneer dit mogelijk is. We denken graag met u mee. 

Bar

Lunchen Drenthe | Meer informatie over het restaurant

Bel Route