Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe

Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe

Luxe themakamer I Wandelen in Drenthe

Drenthe staat natuurlijk bekend om haar schone natuur. Deze omgeving gaat volgens ons perfect samen met fietsen en wandelen! Als ode aan deze prachtige combinatie hebben wij de "wandelen in Drenthe" kamer gemaakt. Als u de kamer binnen komt valt direct de sprookjesachtige muur naast het bed op. Deze afbeelding van een prachtige zonsondergang over een gouden korenveld spreekt toch tot de verbeelding van iedere avonturier? In de (recent gerenoveerde) badkamer vindt u het hoogtepunt van deze kamer: Dit is uiteraard het heerlijke bubbelbad waar al onze luxe themakamers mee uit zijn gerust. Tegenover het ruime tweepersoonsbed hangt een SMART TV. Hier kunt u Netflix op kijken of Videoland indien u een account heeft. Daarnaast zit er in de luxe badkamer een ruime inloopdouche en toilet.

Nog één keertje kijken dan
Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe

Lekker gaan wandelen in Drenthe

Wij hebben zelf een aantal van de mooiste wandelroutes in Drenthe al voor u samengesteld. Deze kunt u terugvinden bij de receptie en op onze website. Maar wat misschien nog wel leuker is, is dat u zelf een wandelroute samenstelt! Wandelroutes zelf maken is ontzettend makkelijk met het wandelknooppuntennetwerk. Bepaal zelf waar u langsloopt en de tijdsduur van de wandeling. Zo ontdekt u Drenthe helemaal op uw eigen wijze.

Hoe werkt het?
U kunt uw wandelroute starten vanaf elk genummerd knooppunt. Bij sommige knooppunten vindt u een informatiepaneel, maar er staat sowieso altijd een knooppuntenpaal. Op deze paal vindt u een kaartje van de directe omgeving met daarop de bijbehorende knooppuntnummers. Kies het knooppuntnummer waar u naartoe wilt lopen, wandel en geniet! Witte bordjes met bruine pijlen brengen u met het grootste gemak naar het volgende knooppunt. Alle tijd dus om tijdens het wandelen om u heen te kijken en te genieten van al het moois dat u tegenkomt.

Maak hier je eigen route!

Waar komt het thema vandaan?

Als er één ding is waar Drenthe bekend om staat, dan is het wel haar prachtige natuur. Deze is natuurlijk ideaal om in te wandelen of fietsen! Daarom is het ook niet gek dat Drenthe beschikt over het meest uitgebreide fietsknooppuntennetwerk van Nederland. Ook de wandelknooppunten van Drenthe zijn van hoge kwaliteit. Door de ligging van Abdij de Westerburcht in Westerbork, in het hart van Midden Drenthe, is het hotel bij uitstek de ideale uitvalsbasis om gebruik te maken van deze fiets- en wandelknooppunten. Inspiratie nodig voor een mooie route om te fietsen of wandelen? Bij de receptie zijn deze gratis te krijgen!

Klik hier voor meer info over Drenthe!
Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe
Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe

Wie döt mij wat vandage?

In Drenthe kunt u heerlijk fietsen, het is dan ook niet voor niets een echte fietsprovincie. Met meer dan 1700 kilometer aan fietspaden komt u een heel eind. Vanuit ons hotel fietst u zo het Drentse landschap in. Wij verhuren fietsen met versnellingen voor €8,50 per fiets per dag en elektrische damesfietsen voor €22,50 per fiets per dag. Een fietstas is bij de receptie verkrijgbaar (beperkt aantal beschikbaar). Indien u eigen fietsen heeft meegenomen kunt u deze stallen in onze fietsenstalling, voor E-bikes zijn voldoende stroompunten aanwezig.

Eerst even een ontbijtje

Voordat u op pad gaat, kunt u eerst genieten van ons uitgebreide ontbijt. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Luxe Themakamer in Westerbork I Wandelen in Drenthe
Bel Route