Wandel Arrangement | Voor de wandelliefhebbers

Wandel Arrangement | Het is goed om zo nu en dan de natuur in te gaan, niet alleen houdt het ons lichamelijk op de been, ook is het voor onze geest een positieve stimulans. In de natuur kunnen wij ons hoofd even helemaal leegmaken, waardoor er weer volop ruimte komt voor goede ideeën! Wie op zoek is naar mooie natuur, is in Drenthe op de juiste plek. Drenthe helpt jullie namelijk een handje mee, met een uitgebreid wandelnetwerk dat gebaseerd is op knooppunten. Omdat dit netwerk zo groot is, kom je weinig mensen tegen. Zo kun je je heerlijk ontspannen in de natuur.

Bij het wandel arrangement is ook een culinair wandelarrangement inbegrepen. Daarbij krijgen jullie een kop koffie/thee/cappuccino met vers afgebakken gebak. Daarna gaan jullie op pad richting Museumdorp Orvelte met de wandelroute en nuttigen jullie een kom soep bij de Schenkerij. Bij terugkomst sluiten jullie de wandelroute af met een hoofdgerecht!

BEN JIJ KLAAR OM DRENTHE TE ONTDEKKEN?

Knooppunten wandel arrangement

Wandel Arrangement

  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt
  • Een heerlijk 3-gangen menu op de 1e avond
  • Op de 2e dag een Culinair Middag wandelarrangement (10 km)

(Ook boekbaar voor één persoon met verblijf op een éénpersoonskamer. Hiervoor geldt een toeslag van € 16.00 p.n.)

Bij een overnachting op vrijdag of zaterdag rekenen we een toeslag van € 5.00 per persoon per nacht.

Vanaf € 158,65 p.p.
3-daags (2 nachten)
€ 158,65 p.p.
Wandel Arrangement | Voor de wandelliefhebbers
100%
min
71%

Uitgebreid ontbijt!

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), kwark, yoghurt, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Wandel Arrangement
UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Verwen uzelf met een upgrade! Voor slechts een klein bedrag extra, boekt u één van onze luxe kamers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kamer met bubbelbad of een privé sauna? Heerlijk toch!

WANDEL ARRANGEMENT UPGRADINGSKOSTEN

BEKIJK HIER HET KAMEROVERICHT
Luxe Suite 'Het Gevangenismuseum'

Luxe Themakamer 'Beauty & Wellness'
Bel Route