Wildlands Adventure Zoo | Verblijf op korte afstand van WILDLANDS

Wildlands

TWEESTRIJD: 'EEN MIJN MET EEN MISSIE'!

Waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers opgelet: maak je klaar voor een sensationele rit door de oude mijn in de Serenga!

Stap samen met je vrienden, je opa, je moeder of je broertje/zusje in één van de twee mijnkarren en laat jezelf naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen. Scheer rakelings langs elkaar heen in een bloedstollende race. Gewonnen? Geweldig: je hebt geld verdiend voor een goed doel!

Want denk maar niet dat de mijn zomaar een plek is… Vroeger werden aan de rand van de Serenga nog steenkolen uit de grond gehaald. Dat leverde bakken met geld op. Tenminste, voor de rijke steenkoolbazen. De gewone bevolking had vooral last van de mijn. Hij vervuilde de lucht, maakte de grond onvruchtbaar en vergiftigde het water.

De bewoners sloten tientallen jaren geleden de mijn en redden zo de natuur. Er is hard aan de oude mijn gewerkt, zodat het nu een plek is waar reizigers en avonturiers zoals jij een spectaculaire ontdekkingstocht kunnen maken. Dus verzamel al je moed, zodat je de verlaten mijn kunt binnenstappen voor een onvergetelijke, onderlinge strijd. Wie weet win jij geld voor een natuurbeschermingsdoel. Welkom in de mijn! 'Een mijn met een missie'.

Wildlands Adventure Zoo | Verblijf op korte afstand van WILDLANDSWildlands Adventure Zoo | Verblijf op korte afstand van WILDLANDS

WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN

Wildlands is opgedeeld in 3 klimaatzones: Jungola (de jungle), Serenga (de savanne) en Nortica (het poolgebied).

JUNGOLA
Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en kom heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon over het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van de Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

SERENGA
Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe… of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs dansende nijlpaarden onder water en dwars door het gebied van de grappige prairiedogs. Maak kennis met de bewoners van het Dogondorp en beproef je geluk bij de goudzoekers. Serenga. Een onvergetelijke belevenis!

NORTICA
Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Je reis begint in de haven, waar je de pelsrobben en zeeleeuwen lenig door het water ziet schieten. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation observeer je de imposante ijsberen boven én onder water. Help de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1 … maar alleen als je durft. Nortica. Een wereld om te ontdekken!

Kijk voor de meest actuele informatie op de website van Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bekijk ons Wildlands Gezinsarrangement!

Wildlandsarrangement

Wildlandsarrangement | U kunt bij ons het gezinsarrangement: Wildlands arrangement boeken! Hierbij ontvangt u uiteraard een entreebewijs voor Wildlands, en verblijft u in een Luxe Thema Suite!. Daarnaast kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. U wordt bij ons verwelkomd met een welkomstdrankje die u in ons sfeervolle restaurant of op ons ruime terras kunt nuttigen!

Restaurant

Restaurant | Na een dag vol avontuur kun je bij ons in het restaurant bijkomen en genieten van onze bijzondere menukaart met (h)eerlijke gerechten! Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en wordt er in de bereiding van diverse gerechten gebruik gemaakt van het trappistenbier van La Trappe, wat zorgt voor een unieke beleving. U kunt bij mooi weer op ons gezellige terras dineren of in ons sfeervolle restaurant. Voor kinderen hebben we voldoende keuzes voor een kindermenu!

Routebeschrijving wildlands

Hoe moeten we rijden? Nou, zo!

1. Vertrek in oostelijke richting op de Hoofdstraat naar de Torenlaan - 450 m

2. Sla rechtsaf naar de Hoogeveenseweg/de N374 - Ga verder op de N374 - 2.2 km

3. Neem de 3e afslag op de rotonde en ga de oprit N381 op - 450 m

4. Voeg in op de N381 - 16.7 km

5. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de N381 - 3.1 km

6. Sla rechtsaf naar de Hondrugweg - 950 m

7. Keer hier om - 450 m

8. Gevonden?

Klik hier voor de routebeschrijving op Google Maps!
Leeuwen

Nieuwsgierig naar onze andere arrangementen?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Bel Route