Laat u in de watten leggen met onze schoonheidsarrangementen

Schoonheidsarrangementen | Genieten in Westerbork, hartje Drenthe. Nadat u hebt kunnen genieten van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en/of floatsessie kunt u lekker een hapje eten in ons sfeervolle restaurant. Om vervolgens heerlijk te gaan slapen in een luxe hotelkamer met bijvoorbeeld een privé-sauna in de vorm van een barrelsauna.

Stel een heerlijk schoonheidsarrangement samen

Plan een lekker wellnessdagje!

Laat je even heerlijk in de watten leggen. Bij Vitalia kun je genieten van een ruim aanbod aan behandelingen! Zo kun je reserveren voor een heerlijke gezichtsbehandeling, klassieke massage of kun je een uurtje gaan floaten om heerlijk tot rust te komen. Wist u dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap?

Verblijf je bij ons in het hotel? Dan kun je na het dagje wellness lekker genieten van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant.

Bekijk de behandelingen
schoonheidsarrangementen
Schoonheidsarrangementen

Is het saunaplein gesloten, wij hebben ook kamers met privé-sauna!

In ons hotel kunt u ook kamer reserveren met een privé-sauna, barrelsauna! Zo kun je optimaal genieten van een eigen sauna.

De kamers en sauna's worden na gebruik goed gereinigd.

Meer over de kamer met sauna

Liever een hotelkamer met bad?

Dat kan ook! Kies bijvoorbeeld voor onze Beauty & Wellness kamer. Hier zit zowel een bubbelbad in als een sunshower. Zo kun je heerlijk bruin worden tijdens het douchen! Deze kamer is daarnaast van alle gemakken voorzien en bezit alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kamer met een vrijstaand bad in de kamer zelf. Kies dan voor een Luxe Themasuite! Zo heeft onze WILDLANDS suite een bad waarbij het water over een rots als een waterval naar beneden sijpelt. Zoiets heb je nog niet eerder meegemaakt!

Alle kamers bekijken

Restaurant Drenthe | Heerlijk nagenieten in ons sfeervolle restaurant

Bel Route