Laat u in de watten leggen met onze schoonheidsarrangementen

Schoonheidsarrangementen Genieten in Westerbork, hartje Drenthe. Nadat je hebt kunnen genieten van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en floatsessie kunt u lekker een hapje eten in ons sfeervolle restaurant. Om vervolgens heerlijk te gaan slapen in een luxe hotelkamer met privé-sauna.

Wij houden goed rekening met de regels van het RIVM. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier. Hoe Vitalia dat doet? Dat lees je hier

Stel een heerlijk schoonheidsarrangement samen

Plan een lekker wellnessdagje!

Laat je even heerlijk in de watten leggen. Bij Vitalia kan je genieten van een ruim aanbod aan behandelingen! Zo kan je genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, klassieke massage of kan je een uurtje gaan floaten om heerlijk tot rust te komen.

Verblijf je bij ons in het hotel? Dan kan je na het wellness dagje lekker genieten van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant. 

Bekijk de behandelingen
schoonheidsarrangementen
Schoonheidsarrangementen

Saunaplein gesloten, maar wij hebben ook kamers met privé-sauna!

Helaas kan er nog geen gebruik gemaakt worden van het saunaplein bij Vitalia, maar je kunt wel een kamer reserveren met een privé-sauna! Zo kan je optimaal genieten van een eigen sauna.

De kamers en sauna's worden na gebruik goed gereinigd, waardoor hier veilig gebruik van gemaakt kan maken.

Meer over de kamer met sauna

Liever een hotelkamer met bad?

Dat kan ook! Kies bijvoorbeeld voor onze Beauty & Wellness kamer. Hier zit zowel een bubbelbad in als een sunshower. Zo kan je heerlijk bruin worden tijdens het douchen! Deze kamer is daarnaast van alle gemakken voorzien en bezit alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kamer met een vrijstaand bad in de kamer zelf. Kies dan voor een luxe themasuite! Zo heeft onze WILDLANDS suite een bad waarbij het water over een rots als een waterval naar beneden sijpelt. Zoiets heb je nog niet eerder meegemaakt!

Alle kamers bekijken

Restaurant Drenthe | Heerlijk nagenieten in ons sfeervolle restaurant 

Bel Route