Hotel Hoogeveen | Luxe overnachten in de buurt van Hoogeveen

Wilt u direct een hotelkamer reserveren? Klik dan hier!

Hotel Hoogeveen | Onze hotelkamers bekijken? 

Restaurant

Restaurant |  Bij ons hotel is een sfeervol en knus restaurant waar u uitstekend kunt eten. Daarnaast wordt u hier met een grote glimlach bedient, wij vinden het namelijk leuk als we u mogen verwelkomen in ons restaurant en dat doen we dan ook met plezier. In de warmere maanden van het jaar gebruiken onze gepassioneerde koks producten uit eigen biologische tuin, welke zich naast de keuken bevindt. Voor wie van een biertje houdt kan die bestellen, in glas, per fles maar ook bereid in de gerechten. De verschillende dimensies maken een etentje in ons restaurant tot een ware beleving, iedere keer weer!

Hotelkamers

Hotelkamers | Wij bieden verschillende bijzondere en luxe hotelkamers. Natuurlijk kunt u bij ons een standaard kamer reserveren, maar voor wie op zoek is naar dat beetje meer, hebben wij leuke hotelkamers met verschillende thema's. Daarnaast bieden wij kamers aan met een privé-sauna en terras. Onze nieuwe luxe themasuites zijn uitstekend geschikt voor zakelijke gasten of voor families. Ieder kamertype is uiteraard van alle vereiste faciliteiten voorzien. 

Sauna & Wellness

Sauna & Wellness | Naast het hotel is Vitalia gevestigd. Een beauty salon, saunaplein en floatcabines zorgen voor de optimale ontspanning. Even weer opladen? Reserveer het Drentse saunaplein, een heerlijke behandeling of ga een uurtje floaten. Zo kunt u er weer heerlijk tegenaan. Het is mogelijk om een arrangement te reserveren met wellness, maar u kunt dit ook los bijboeken. 

Restaurant Hoogeveen | Heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant 

Hotel Hoogeveen

Hotel Hoogeveen | Bekijk onze arrangementen

Bel Route