Halfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen diner

Halfpension Arrangement | Vermaak je op de fiets of wandelend in de mooie natuur die Drenthe te bieden heeft en geniet 's avonds van een heerlijk culinair 3-gangen menu. Naast een groot fietsknooppunten netwerk is er ook een wandelknooppunten netwerk. Je kan dus alle kanten op!

GENIET IN MIDDEN-DRENTHE!

Halfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen diner

Halfpension Arrangement

 • Verblijf in een Tweepersoonskamer
 • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt
 • Elke avond een 3-gangen diner
 • Wandel- en fietsroutes

Dit half pension arrangement is elke dag te boeken (m.u.v. feestdagen en evenementen).

Bij een overnachting op vrijdag of zaterdag rekenen we een toeslag van € 5.00 per persoon per nacht.

(Het half pension arrangement is ook te boeken voor één persoon met verblijf op een éénpersoonskamer. Hiervoor geldt een toeslag van € 16.00 per nacht)

Vanaf € 166,90 p.p.
3-daags (2 nachten)
€ 166,90 p.p.
4-daags (3 nachten)

€ 250,35 p.p.

5-daags (4 nachten)

€ 333,80 p.p.

Halfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen diner

Warme broodjes, vers geperste jus d'orange en nog veel meer!

Het uitgebreide ontbijtbuffet van het halfpension arrangement bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijke warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), kwark, yoghurt, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

HALFPENSION ARRANGEMENT UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Verwen uzelf met een upgrade! Voor slechts een klein bedrag extra, boekt u één van onze luxe kamers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kamer met bubbelbad of een privé sauna? Heerlijk toch!

HALF PENSION ARRANGEMENT UPGRADINGSKOSTEN

BEKIJK HIER HET KAMEROVERZICHT

Halfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen dinerHalfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen diner
Halfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen dinerHalfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen dinerHalfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen dinerHalfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen dinerHalfpension Arrangement | Heerlijk ontbijt & 3-gangen diner

ONTDEK DRENTHE

Tijdens uw half pension verblijf, valt er zoveel te beleven in Drenthe! Naast de prachtige natuur zijn er ook heel veel leuke bezienswaardigheden, musea en actieve uitjes in de buitenlucht voor een gezellig dagje uit in Drenthe.

DRENTHE DOET WAT MET JE

Wij hebben voor u een aantal uitjes in de omgeving ter inspiratie op een rijtje gezet:

 • Kamp Westerbork
  Een niet zo fraai stukje geschiedenis is te vinden in Kamp Westerbork bij de plaats Hooghalen. Hoewel het park meerdere functies heeft gehad zoals vluchtelingenkamp en militair kamp, is het het bekendst geworden als Joods doorgangskamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hiervandaan werden duizenden Joden naar vernietigingskampen gedeporteerd. De laatste gevangenen werden er op 12 april in 1945 bevrijd door het Canadese leger. In het Herinneringscentrum wordt meer over dit stuk van de geschiedenis verteld.
 • Museumdorp Orvelte
  Een wandeling in Monumentendorp Orvelte brengt u terug naar vervlogen tijden. Kronkelige klinkerweggetjes in het historische dorpshart voeren langs prachtige, rietgedekte Saskische boerderijen en andere rustieke gebouwen. Oude ambachten als klompmaker en glasblazer behoren hier nog tot de orde van de dag. Een beleving voor jong en oud.
 • Hunebedden
  Drenthe staat bekend om zijn vele hunebedden die her en der in het landschap liggen verspreid. Een andere veel genoemde benaming voor deze stenen bouwwerken is ook wel Dolmen. Vaak staan er een aantal enorme stenen rechtop waarop een plat exemplaar gelegd is. Vaak bevindt de ingang zich aan de zuidzijde. De hunebedden werden in de nieuwe steentijd hoogst waarschijnlijk gebruikt als grafkamers. Het grootste hunebed is te vinden bij de plaats Borger, naast het Hunebedcentrum.
 • Drents Museum
  In de stad Assen ligt het belangrijkste museum van de provincie Drenthe. Hier is namelijk veel terug te vinden over de prehistorie en andere wetenswaardigheden van deze streek. Ook wordt er het verhaal verteld van het meisje van Yde. Het lijkje van dit 16-jarige meisje werd in 1897 gevonden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het meisje leefde tussen 54 v. Chr. en 128 n. Chr. Verder zie je er onder andere botten van Mammoeten en voorwerpen van Neanderthalers.
 • Het Gevangenismuseum
  Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een ware beleving! In dit moderne en interactieve museum ontdekt u hoe we in Nederland omgaan met misdaad en straf vanaf 1600 tot en met nu. Misdaad en straf zijn van alle tijden, maar de manier waarop we straffen is door de eeuwen heen sterk veranderd. Naast uw bezoek aan het museum kunt u een kijkje nemen in een echte gevangenis en een rondrit maken in een oude Boevenbus. Kortom, een bezoek aan het Gevangenismuseum is geen straf, maar een leuk dagje uit voor jong en oud!
 • Wildlands Adventure Zoo Emmen
  Vanaf 25 maart 2016 opende Wildlands Adventure Zoo Emmen haar deuren. Een geheel vernieuwd dierenpark op een nieuwe locatie in Emmen. Het dierenpark is opgedeeld in 3 klimaatzones namelijk Jungola (de jungle), Serenga (de savanne) en Nortica (het poolgebied).
 • Boomkroonpad
  Een unieke attractie in de boswachterij Gieten-Borger waarbij de bezoekers langs de toppen van de bomen kunnen wandelen. Bezoekers kunnen via een worteltunnel en wenteltrap over dit 125 meter lange pad langs de 'boomkronen' wandelen. Het pad werd in 1996 geopend en is onderdeel van een educatief themapark van Staatsbosbeheer.
 • Openlunchtmuseum Ellert & Brammert
  Een rondgang over het terrein van dit openluchtmuseum leert hoe men eind negentiende, begin twintigste eeuw in Schoonoord leefde. Het werd in 1854 gesticht en bestond hoofdzakelijk uit plaggenhutten die bewoond werden door arbeiders. Zij kwamen vanuit alle windstreken hierheen om te werken. Al snel ontstond een zeer gemengde en arbeidzame bevolking, voor een deel zelfs uit Hannover afkomstig. De naam Ellert en Brammert ontleent het museum aan de meest bekende Drentse legende over het roofzuchtige reuzenduo Ellert en Brammert.
 • Nationaal Park Dwingelderveld
  Dit is één van de fraaiste heidegebieden van Nederland. Uitgestrekte heidevelden en bossen worden afgewisseld door vennen, plassen, graanakkers en weilanden. Ook in cultuurhistorisch en archeologisch opzicht is het Dwingelderveld uniek. Oude boerderijen, schaapskooien en grafheuvels verwijzen naar een rijk verleden. Het Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van Noord-West-Europa.
 • Assen
  De meeste autorace liefhebbers noemen de plaats Assen in één adem met de TT Assen. Op het circuit van Assen worden jaarlijks de snelste motorraces van ons land gehouden. De eerste race in Assen werd in 1925 gereden. Alleen was dit niet op het circuit, maar langs de dorpjes over klinkerwegen. Het huidige circuit is geopend in 1955.

BEKIJK HIER WAT ER NOG MEER TE DOEN IS IN DRENTHE

Bel Route