Hotel fietsarrangementen| Uniek themahotel met fietsarrangementen

Abdij de Westerburcht

Hotel fietsarrangementen | Bekijk onze hotelkamers

Fiets arrangement

Door het gevarieerde landschap is Drenthe een prachtige omgeving om door te fietsen. Het fietsarrangement is voor 3 of 4 nachten te boeken. U wordt hartelijk welkom geheten en u verblijft op een Tweepersoonskamer. Elke ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar met warme broodjes en vers geperste jus d'orange, kortom: een stevig fietsersontbijt. Na het fietsen kunt u iedere avond aanschuiven voor een culinair wisselend 3-gangen menu met keuze uit twee hoofdgerechten in ons sfeervolle restaurant. Uiteraard krijgt u elke dag een fiets van ons mee, samen met een ANWB Fietsroute én een knooppuntenkaart van Drenthe.

Fiets arrangement
Fiets

Restaurant Drenthe | Lees meer over ons restaurant

Fietsen

Eigen fiets arrangement

Natuurlijk fietst uw eigen fiets het lekkerst, daarom kunt u uw eigen fiets ook meenemen! Deze kunt u bij ons stallen in onze overdekte fietsenstalling. U kunt hier uw E-bike opladen, er zijn voldoende stroompunten voor aanwezig. Bij het Eigen Fiets Arrangement verblijft u ook in een Tweepersoonskamer. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en in de avond koken onze koks een heerlijk 3-gangen diner voor u, met keuze uit de hoofdgerechten, welke u kunt nuttigen in ons sfeervolle restaurant. Daarnaast kunt u een ANWB fietsroute en een knooppuntenkaart van Drenthe meekrijgen. Zo kunt u de mooiste plekjes van Drenthe ontdekken.

Eigen fiets arrangement

E-bike Arrangement

Bent u ook zo benieuwd hoe het is om op een elektrische fiets te fietsen? Of wellicht wilt u graag wat meer kilometers maken! Daarvoor bieden wij het E-bike Arrangement aan. U verblijft op een Tweepersoonskamer en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en op de tweede avond kunt u genieten van een 3-gangen diner, menu met keuze uit de hoofdgerechten, in ons sfeervolle restaurant. Op de tweede dag kunt u gebruik maken van de E-bike. Daarnaast krijgt u van ons een knooppuntenkaart van Drenthe mee. Zo kunt u de mooiste plekjes van Drenthe ontdekken!

E-bike Arrangement
Hunebedden

Hotel fietsarrangementen | Bekijk hier het overzicht

Lounge
Bel Route