Hotel fietsarrangementen| Uniek themahotel met fietsarrangementen

Abdij de Westerburcht

Hotel fietsarrangementen | Bekijk onze hotelkamers

Fiets arrangement

Door het gevarieerde landschap is Drenthe een prachtige omgeving om door te fietsen. Het fietsarrangement is voor 3 of 4 nachten te boeken. U wordt hartelijk welkom geheten met een welkomstdrankje en zal verblijven op een Tweepersoonskamer. Elke ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar met warme broodjes en vers geperste jus d'orange, kortom: een stevig fietsersontbijt. Na het fietsen kunt u iedere avond aanschuiven voor een culinair wisselend 3-gangen marktmenu in ons sfeervolle restaurant. Uiteraard krijgt u elke dag een fiets van ons mee, samen met een ANWB Fietsroute én een Knooppuntenkaart van Drenthe.

Fiets arrangement
Fiets

Restaurant Drenthe | Lees meer over ons restaurant

Fietsen

Eigen fiets arrangement

Natuurlijk fietst uw eigen fiets het lekkerst, daarom kunt u uw eigen fiets ook meenemen! Deze kunt u bij ons stallen in onze overdekte fietsenstalling. U kunt hier uw e-bike opladen, er zijn hier voldoende stroompunten voor aanwezig. Bij het Eigen Fiets Arrangement wordt u ook hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje en verblijft u in een Tweepersoonskamer. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en in de avond koken onze koks een heerlijk 3-gangen keuzediner voor u welke u zult nuttigen in ons sfeervolle restaurant. Daarnaast kunt u een ANWB fietsroute en een Knooppuntenkaart van Drenthe meekrijgen. Zo kunt u de mooiste plekjes van Drenthe ontdekken.

Eigen fiets arrangement

E-bike Arrangement

Bent u ook zo benieuwd hoe het is om op een elektrische fiets te fietsen? Of wellicht wilt u graag wat meer kilometers maken! Daarvoor bieden wij het E-bike Arrangement aan. U wordt hierbij wederom hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje en verblijft op een Tweepersoonskamer. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en op de tweede avond kunt u genieten van een 3-gangen keuzediner in ons sfeervolle restaurant. Op de tweede dag kunt u gebruikmaken van de e-bike. Daarnaast krijgt u van ons een Knooppuntenkaart van Drenthe mee. Zo kunt u de mooiste plekjes van Drenthe ontdekken!

E-bike Arrangement
Hunebedden

Hotel fietsarrangementen | Bekijk hier het overzicht

Nieuwsgierig geworden naar onze arrangementen?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Lounge
Bel Route