Superbike | 21-23 april 2024 op het circuit in Assen

Superbike 2024

Het wereldkampioenschap Superbikes vindt plaats op 21-23 april 2024 op het TT circuit in Assen.

Wees er snel bij en boek een kamer

Combineer de Superbike met een verblijf in één van de mooie hotelkamers

Ben je een echte fan van de Superbike? En wil je graag alle races zien, maar niet te ver reizen? Op ca. 18 km van het hotel ligt het circuit in Assen. Boek dan bij ons een kamer. Wil je lekker ontspannen na een lange dag op de baan? We hebben mooie Luxe Themakamers voorzien van een bubbelbad. Ga je liever in de sauna en vervolgens nagenieten op je eigen terras? Kies van voor de kamer met privésauna en terras. Het hotel is is van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke kamer een koelkastje op de kamer en koffie/theefaciliteiten. Bij warme dagen kun je heerlijk genieten van een koele kamer, want elke kamer is voorzien van airconditioning.

Verder werken we met digitale sleutels, dus mocht je toch laat aankomen omdat je nog even in Assen blijft, kun je via je eigen telefoon de hotelkamer binnen komen. Hoe handig is dat? Klik hier voor meer informatie.

Niet iedereen is in het bezit van een smartphone. Daar hebben we natuurlijk een oplossing voor. Wij kunnen u een sleutelpas geven zodat u daarmee de deur van uw kamer en nachtdeur open maakt.

hotelkamers
boek nu
Superbike
proeflokaal

Hoe ziet zo'n weekend eruit?

Eerst een rondje maken langs ons uitgebreide ontbijtbuffet en dan heerlijk ontbijten, voordat er naar de baan gegaan wordt. Het is mogelijk om een lunchpakketje mee te nemen, zo kun je dan alle wedstrijden zien, zonder van je plek te hoeven gaan om wat te eten.

Als de races zijn afgelopen, weer terug naar het hotel om te genieten van een heerlijk diner met bijvoorbeeld lekkere speciaalbiertjes. Dit kan in ons sfeervolle restaurant of op ons (verwarmde) terras.

bekijk hier onze menukaart

Meer informatie over het Superbike evenement van 2024? Klik op de button hiernaast.

Bel Route