EK Wielrennen Drenthe 2023 | Overnachten bij Adbij de Westerburcht

EK wielrennen in Drenthe 2023

Het is weer zover; het EK wielrennen van 19 tot en met 24 september. Dit jaar hebben we het geluk dat dit evenement in het prachtige Drenthe wordt gehouden. Kom de wielrenners aanmoedigen bij de finish gelegen op de VAM-berg en geniet ondertussen van het bijzondere uitzicht die de natuur te bieden heeft. Na een lange dag toejuichen kunt u heerlijk tot rust komen bij hotel Abdij de Westerburcht, slechts 13 km verwijderd van de VAM-berg. Verblijf in één van onze kamers, zoals onze Luxe Themakamer met bubbelbad of onze Kamer met privé sauna en terras. Of is uw hele gezin fan van het EK Wielrennen? Gezellig, wij hebben ook Luxe thema Suites voor 4 personen!

Eerst heerlijk ontbijten voordat u naar de VAM-berg gaat. Het is mogelijk om een lunchpakketje mee te nemen, zo kunt u dan alle wedstrijden zien, zonder weg te hoeven lopen van uw plekje. Als de races zijn afgelopen, weer terug naar het hotel en heerlijk genieten van een diner. Dit kan in ons restaurant of op ons terras met een verfrissend drankje.

Voor wie dat wil is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Voor € 8.50 per dag huurt u een fiets en voor € 23.50 per dag huurt u een E-bike. De route naar de VAM-berg loopt door een prachtig gebied, waardoor het zeker geen straf zal zijn om er op de fiets heen te gaan!

De kamers kunt u zo luxe maken als u zelf wilt: van standaard tweepersoonskamer tot kamers met een privé-sauna & terras of luxe themakamers met een bubbelbad tot een beauty & wellnesskamer en een suite.
Ons hotel heeft op alle kamers airconditioning, een koelkast en koffie/thee faciliteiten.

Benieuwd naar onze hotelkamers? Bekijk ze hier allemaal!

Komt u bij ons overnachten?

Bel Route