De complete TT Circuit ervaring! - voor volwassenen

TT Suite

Waarom de TT Circuit Luxe Themasuite?

Deze suite is geheel in stijl van het TT circuit en bestaat uit twee verdiepingen. Doordat de tweede verdieping een vide heeft, is het plafond mooi hoog. Boven het kingsize bed op de begane grond is een prachtige authentieke foto van het TT circuit in haar eerste jaren op de muur afgebeeld. Wanneer we naar boven lopen zien we wederom een gave muur met een motorrijder die strak door de bocht gaat. Diverse motor attributen leveren het thema mooie details op.

Nog één keertje kijken dan!

Waar komt het thema vandaan?

Op korte afstand van het hotel bevindt zich het TT Circuit, in Assen. Dit bekende circuit wordt gebruikt voor grote races als Moto GP TT Assen, WK Superbike en het Britse kampioenschap Superbike. Er komen dan ook vanuit de hele wereld mensen naar het TT Circuit toe om deel te nemen aan de races of deze live te kunnen aanschouwen. Het TT Circuit wordt dan ook wel de kathedraal van de motorsport genoemd.

MEER OVER HET TT CIRCUIT
TT Circuit

Ontbijt met Drentse streekproducten

Voordat jullie je weg vervolgen naar het TT Circuit is het wellicht een idee om eerst even goed te ontbijten. Wij bieden iedere dag een uitgebreid ontbijt aan met Drentse streekproducten. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Wat kun je bij het TT Circuit doen?

Zoals we eerder benoemden worden op het TT Circuit grote evenementen georganiseerd. Deze zijn echter zo populair, dat ons hotel tijdens deze dagen altijd al snel volgeboekt is. Er worden naast de grote evenementen ook kleinere evenementen georganiseerd. Zo vindt ook ieder jaar het Truckstar festival plaats. Een groot feest waarbij truckers uit heel Europa naar het TT Circuit komen en waar een feestelijk programma zorgt voor een spectaculaire belevenis. Alleen het binnenrijden van de verschillende vrachtwagens is al een feest op zich, waarvoor mensen aan de weg zitten om de mooie vrachtwagens met knipperende lichten te bewonderen.

Meer over het Truckstar festival
Truckstar
tracking day

Zelf rijden op het TT Circuit tijdens een Trackday

Altijd al eens willen scheuren met jouw auto of motor zonder hiervoor een boete te krijgen? Dat kan ook op het TT Circuit. Hier worden namelijk speciale dagen georganiseerd waarbij je met je auto of motor lekker je gang kunt gaan op het circuit. Deze dagen worden tracking days genoemd en worden op specifieke data gehouden. Kijk snel in de agenda om te zien wanneer zo'n dag plaatsvindt.

Kalender bekijken

Nog niet uit geracet?

Nog een beetje meer scheuren? In Assen kan je 'dirt'karten bij Torsion in Assen. Het woord zegt het al, want je kan er best een beetje vies van worden! Dit is een vorm van outdoor karten over een zandondergrond met aangepaste karts. We raden je wel aan om niet je nette kleren aan te doen... Naast dirtkarten kun je hier ook nog andere activiteiten doen, zoals mountainbiken.

Meer over Torsion
dirtkarten
meisje van yde

Wat is er nog meer te doen in Assen?

In Assen is volop aanbod. Zo kan je een bezoek brengen aan het Drents Museum, waar vroeger het klooster Maria in Campis stond. Het Drents museum heeft een grote collectie die de Drentse historie mooi weergeeft. Daarnaast wisselen bijzondere exposities elkaar af. Daarnaast staat het museum bekend om de veenlijken die in deze omgeving gevonden werden. Een bekend veenlijk is die van het meisje van Yde.

MEER OVER HET DRENTS MUSEUM

De Nieuwe Kolk

De Nieuwe Kolk is een theater, bibliotheek en bioscoop in één. Het is een cultuurcentrum in Assen waar veel activiteiten worden georganiseerd. Je kunt hier terecht voor films, tentoonstellingen, workshops, boeken, evenementen en meetings. Ook komen hier geregeld grote namen spelen in het theater. Benieuwd of er iets leuks wordt georganiseerd tijdens jullie verblijf? Neem dan een kijkje in de agenda.

Meer over de nieuwe kolk
dnk

Culinair dineren?

Na een dag met veel indrukken lekker ontspannen dineren? Dat kan in ons sfeervolle restaurant of natuurlijk op ons verwarmde terras terwijl je de zon ziet ondergaan. Net als bij het ontbijt wordt er tijdens het diner ook veel gebruik gemaakt van streekproducten en producten uit onze eigen biologische tuin. Daarnaast hebben we heerlijke wijnen, bieren én cocktails!

Hoe ziet jouw ultieme TT Circuit ervaring eruit?

Bel Route