Wildlands Dierenpark Arrangement

Wildlands Dierenpark Arrangement | In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte ontdekkingsreiziger ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS: EEN WERELDS AVONTUUR!

WILDLANDS DIERENPARK ARRANGEMENT

  • Welkomstdrankje
  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 maal een 3-gangen culinair menu of kindermenu op de 2e avond
  • 1 dag entree tot Wildlands Adventure Zoo Emmen

(Ook boekbaar voor één persoon met verblijf op een éénpersoonskamer. Hiervoor geldt een toeslag van € 16,00 p.n.)

Bij een overnachting op vrijdag of zaterdag rekenen we een toeslag van € 5.00 per persoon per nacht. 

Vanaf € 122,- p.p.
3-daags (2 nachten)

€ 122,00 p.p. (> 11 jaar)
€ 76,00 p.k. (3-11 jaar) 

Tweestrijd

TWEESTRIJD: EEN MIJN MET EEN MISSIE!

Waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers opgelet: maak je klaar voor een sensationele rit door de oude mijn in Serenga!

Stap samen met je vrienden, je opa, je moeder of je broertje in één van de twee mijnkarren en laat jezelf naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen. Scheer rakelings lang elkaar heen in een bloedstollende race. Gewonnen? Geweldig: je hebt geld verdiend voor een goed doel!

Want denk maar niet dat de mijn zomaar een plek is… Vroeger werden aan de rand van Serenga nog steenkolen uit de grond gehaald. Dat leverde bakken met geld op. Tenminste, voor de rijke steenkoolbazen. De gewone bevolking had vooral last van de mijn. Hij vervuilde de lucht, maakte de grond onvruchtbaar en vergiftigde het water.

De bewoners sloten tientallen jaren geleden de mijn en redden zo de natuur. Er is hard aan de oude mijn gewerkt, zodat het nu een plek is waar reizigers en avonturiers zoals jij een spectaculaire ontdekkingstocht kunnen maken. Dus verzamel al je moed, zodat je de verlaten mijn kunt binnenstappen voor een onvergetelijke, onderlinge strijd. Wie weet win jij geld voor echt natuurbeschermingsdoel. Welkom in de mijn! Een mijn met een missie.

 

WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN

Wildlands is opgedeeld in 3 klimaatzones: Jungola (de jungle), Serenga (de savanne) en Nortica (het poolgebied).

JUNGOLA
Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

SERENGA
Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe… of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs dansende nijlpaarden onder water, dwars door het gebied van de grappige prairiedogs. Maak kennis met de bewoners van het Dogondorp en beproef je geluk bij de goudzoekers. Serenga. Een onvergetelijke belevenis!

NORTICA
Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Je reis begint in de haven, waar je de pelsrobben en zeeleeuwen lenig door het water ziet schieten. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation observeer je de imposante ijsberen boven én onder water. Help de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1 … maar alleen als je durft. Nortica. Een wereld om te ontdekken!

OPENINGSTIJDEN
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER WILDLANDS
Wildlands Dierenpark Arrangement

Wildlands Dierenpark Arrangement

Wildlands Dierenpark Arrangement
Ontbijtbuffet

Iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet!

ONTBIJTBUFFET
Maandag t/m vrijdag: 7.00 - 10.00 uur . Zaterdag & zondag: 8.00 - 10.30 uur . 

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gebakken spek, roerei, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), ontbijtgranen, melk, karnemelk, verse jus d'orange die u zelf kunt persen, verschillende soorten koffie, thee, yoghurt en fruit. 

Bel Route