Wellness hotel Nederland | Geniet van de luxe en de wellness

Wellness hotel Nederland| Even een weekend weg. Tijd voor rust en ontspanning samen met uw partner of vriendinnen. Geniet van onze sauna's op het sauna plein, een Drentse Hammam of van ontspannende massages. Om het weekend helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit diverse behandelingen van Vitalia Beauty & Wellness.

Bekijk ons wellness aanbod en speciale prijzen!

SAUNAPLEIN

Heerlijk genieten op ons Drentse Saunaplein met een uniek dakterras om te genieten van de Drentse buitenlucht en de mooie natuur.

Het Saunaplein bestaat uit een Kelo sauna, een zoutsteensauna, een stoomsauna, een voetbad, een dompelbad en een relax ruimte met zelfbedieningsbar waar u onbeperkt thee, koffie, sappen en water kunt nuttigen.

Op ons prachtige dakterras kunt u volledig beschut genieten van een buitendouche, van de rust en het uitzicht op de wolken, boomtoppen en de kerktoren.

BEKIJK HIER HET SAUNAPLEIN
Saunaplein

DRENTSE HAMMAM

Wilt u uw lichaam compleet laten reinigen en ontspannen? Een Hammam is een reinigende behandeling voor lichaam en geest. U neemt eerst plaats in de stoomsauna om all poriën open te zweten, daarna neemt u plaats op een verwarmde plaat.

Het ritueel begint met een scrubbehandeling waarbij alle dode huidcellen grondig worden verwijderd. Na afspoeling met warm water wordt u heerlijk ingezeept met een zeep van olijven.

Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door de zeep zak door het warme water en door de lucht te slaan. Na een massage met voedende zeepschuim eindigt het ritueel weer met afspoeling van warm water. De warmte en de zeep zullen uw spieren extra doen ontspannen waardoor de massage meer effect heeft.

BEKIJK HIER ONZE DRENTSE HAMMAM
Drentse Hammam

Restaurant Drenthe | Nog even nagenieten in ons sfeervolle restaurant

Meer informatie over Beauty & Wellness?

Voor meer informatie over de Beauty & Wellness kunt u klikken op onderstaande buttons

Vriendinnen
Bel Route