Wellness hotel

Wellness hotel | Toe aan rust en ontspanning? Tijd voor een wellness dag! Geniet in één van de sauna's op ons Saunaplein of van een Drentse Hammam! Om deze dag helemaal compleet te maken kunt u bij Vitalia Beauty & Wellness terecht voor diverse massages en beauty behandelingen.


Bekijk ons aanbod en speciale prijzen!

SAUNAPLEIN

Heerlijk genieten in één van onze sauna's op ons Saunaplein met een uniek dakterras om te genieten van de Drentse buitenlucht en de mooie natuur.

Het Saunaplein bestaat uit een kelo sauna, zoutsteensauna, stoomsauna, een voetbad, dompelbad en een relax ruimte met zelfbedieningsbar waar u onbeperkt thee, koffie, sappen en water kunt nuttigen.

Op ons prachtige dakterras kunt u volledig beschut genieten van een buitendouche en de rust. Er is een prachtig uitzicht op de wolken, boomtoppen en de kerktoren van het pittoreske Westerbork.

BEKIJK HIER ONS SAUNAPLEIN
Wellness hotel

BEAUTYSALON IN ONS WELLNESS HOTEL

Tegenwoordig is het leven zo gejaagd en daarom is het belangrijk om af en toe tijd te nemen voor rust en ontspanning om zo weer energie te krijgen! En dat kan uiteraard in ons wellness hotel!

Vitalia Beauty & Wellness richt zich op mannen en vrouwen met als hoofddoel ontspanning en vitaliteit.

Bij Vitalia Beauty & Wellness kunt u terecht voor diverse massages en/of beautybehandelingen. Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op het huidtype. De huidverzorgingsproducten zijn van het exclusieve Drentse merk Medex. Het merk Medex is gemaakt van natuurlijke producten en niet getest op dieren! Ook kunt u terecht voor een klassieke massage behandeling.

BEKIJK HIER ONZE MASSAGES EN/OF BEAUTYBEHANDELINGEN
Wellness hotel

Restaurant Drenthe | Aansluitend een hapje eten in ons sfeervolle restaurant? 

Meer informatie over de Beauty & Wellness?

Voor meer informatie over de Beauty & Wellness kunt u klikken op onderstaande buttons.

Vriendinnen