Weekendhotel in het hartje van Midden-Drenthe

Weekendhotel | Abdij de Westerburcht is een puur en sfeervol hotel en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Kom ontspannen en genieten van onze gastvrijheid in Westerbork. Centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen. Bij ons hotel is er ook mogelijkheid tot fietsverhuur. Wilt u toch liever uw eigen fiets meenemen? Dat kan! Wij beschikken over een overdekte fietsenstalling. Bij terugkomst kunt u op ons terras met loungebanken, open haarden en zonnezeilen genieten van bijvoorbeeld een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak of een heerlijk Trappisten biertje!

Bekijk ons aanbod en speciale prijzen!

WEEKENDHOTEL ABDIJ DE WESTERBURCHT

Abdij de Westerburcht brengt u weer terug in de tijd met glas-in-lood armaturen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden en veel rustiek. Deze uitstraling is afgestemd op Abdij de Koningshoeven in Tilburg, waar het enige trappistenbier in Nederland gebrouwen wordt.

Ons terras is in 2009, 2010 en in 2014 verkozen tot het beste terras van Drenthe. Natuurlijk is het op ons zonovergoten terras in de zomermaanden heerlijk genieten, maar ook in de minder warme periodes kunt u bij ons terecht. Een groot gedeelte van het terras beschikt namelijk over terrasverwarming. Je kunt er heerlijk vertoeven in de avonden en zelfs in de herfst of winter!

Weekendhotel

RESTAURANT

Uitgebreid ontbijtbuffet:
Maandag t/m vrijdag: 7.00 - 10.00 uur. Zaterdag en zondag: 8.00 - 10.30 uur.

Diner/restaurant:
De menukaart in ons restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven. We koken graag met streekprodukten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren . Want de rijke, complexe smaak van deze trappistenbieren geeft een extra dimensie aan de meest diverse gerechten. Het restaurant is speels opgesteld en biedt plaats aan ruim 100 personen. De serres in ons restaurant zijn ook zeer geschikt voor besloten gezelschappen. De lounge met open haard maakt de sfeer compleet.U kunt bij ons van 12.00 tot 20.30 uur van de kaart kiezen.

BEKIJK HIER ONZE MENUKAART
Restaurant in Drenthe

Restaurant Drenthe | Lees meer over ons sfeervolle restaurant

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

Vooraanzicht
Bel Route