Wat kunt u als gast bij ons en in de omgeving doen?

Romantisch genieten met je partner

Heeft je partner hard gewerkt, hebben jullie al even niet meer van elkaar kunnen genieten of gewoon omdat hij/zij het verdient? Ga erop uit met dit arrangement en zoek de romantische setting op. Op de dag van aankomst kunnen jullie vrij kiezen van de kaart met het 4-gangen à la carte diner. De avond sluiten jullie gezellig samen af op de kamer met een glaasje wijn in het bubbelbad. De eerste ochtend wordt het ontbijt bij jullie op de kamer gebracht en dat is nog maar het begin van jullie verblijf!

lees hier meer over het arrangement

Alle culinaire hoogstandjes in 1 arrangement

Ga overdag lekker de prachtige natuur in en verken de omgeving. Kom 's avonds bij in ons sfeervolle restaurant met een smakelijk culinair 4-gangen à la carte diner. De menukaart is samengesteld door onze koks die veel passie hebben voor het vak. Ze koken voornamelijk met lokale producten en groentes en kruiden uit onze eigen biologische tuin. Wijntje of biertje erbij en genieten maar!

Op de 2e dag heeft u een High Wine/Beer/Cocktail (combineren mogelijk) met verrukkelijke hapjes.

lees hier meer over het arrangement

Bekijk hier al onze arrangementen

High ...

Is het koud en nat buiten? Geen zin om de deur uit te gaan en de omgeving te verkennen? Dat hoeft ook niet! Geniet bij ons in het sfeervolle restaurant van een warme Afternoon of Deluxe High Tea. Geen theeliefhebber? Probeer dan eens de High Coffee.

Meer zin in een borrel? Ook geen punt, maar wel veel keus. Wordt het de High Wine, -Beer (Deluxe) of -Cocktail? Alles met bijpassende hapjes natuurlijk. Lees meer door op onderstaande button te drukken.

alle high's op een rijtje

Wandelen naar Orvelte

Combineer alle culinaire, natuurlijke en culturele hoogtepunten van Drenthe in één Wandelarrangement. Geniet van nostalgisch Drenthe!

Tijdens uw wandeling passeert u de IJzertijdboerderij, maakt u een tussenstop bij De Schenkerij in Orvelte voor een soepje en wandelt u over het Orvelterzand.

Tot slot eet u een lunch- of plategerecht bij ons in het restaurant.

De wandeling is ongeveer 10 km en het gehele arrangement duurt circa 4 uur.

lees meer over het ochtend- & middagarrangement

Fietsen in de prachtige en uitgebreide Drentse natuur

Drenthe heeft heel veel fietspaden en vooral bij ons in de omgeving. U raakt hier niet uit gefietst! Neem uw eigen (elektrische) fiets mee welke u veilig in onze overdekte fietsenstalling kunt plaatsen en opladen. Geen zin in al dat gesleep? Huur dan een fiets bij ons en ga er lekker op uit.

bekijk fietsroutes

Urenlang wandelen

Er zijn volop wandelroutes vanaf de Westerburcht, maar ook routes die op kleine afstand van ons beginnen. De omgeving is zeer divers dus geen route is hetzelfde! De provincie Drenthe kent 3 nationale parken waar je even heerlijk de benen kunt strekken. Denk bijvoorbeeld aan zandverstuivingen, vennetjes, heide, moerassen en bosgebied. Elke route (kort of lang) kent wel weer andere schoonheden van Drenthe. Leuk om met de benenwagen de omgeving te verkennen ;)

bekijk wandelroutes

Neem een zelf samengesteld lunchpakketje mee voor onderweg!

Bel Route