Vergaderruimte Drenthe | Alle vergaderfaciliteiten aanwezig

Vergaderruimte Drenthe | Vergaderen in hartje Drenthe. De vergaderruimtes zijn geheel in themasferen en standaard voorzien van airconditioning en gratis high speed draadloos internet. Ondanks dat Abdij de Westerburcht midden in de natuur ligt, zijn wij makkelijk te bereiken via de A28, en de N381. Een Ideale locatie dus voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, teambuilding, of een meerdaagse arrangement.

Op zoek naar een unieke vergaderruimte?

Vergaderruimte Drenthe

Vergaderruimte

Abdij de Westerburcht beschikt over diverse kleine en grote zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres.

Een unieke vergaderruimte in Drenthe!

Bekijk hier onze vergaderruimtes 

Abdijzaal 

De Abdijzaal is de grootste zaal en naar wens te verkleinen of te vergroten. U vindt hier muurschilderingen, fakkels aan de wanden, een gladgepleisterd plafond maar ook een eikenhouten vloer. Deze zaal is (afhankelijk van de opstelling) geschikt voor 200 personen. Deze zaal beschikt tevens over airconditioning.

De Kapel

Prachtige bogen, een glad gepleisterd plafond, muurschilderingen en glas-in-lood armaturen staan centraal in deze zaal. De zaal is (afhankelijk van de opstelling) geschikt voor 80 personen. Deze zaal beschikt tevens over airconditioning. 

Serre

In de serres vindt u tevens de symboliek van het klooster terug. Fakkels aan de wanden, muurschilderingen, glas-in-lood armaturen en een tegelvloer. Wij beschikken over 3 verschillende serres. Een voorserre en 2 zijserres. 2 van de 3 serres zijn af te sluiten zodat u niet gestoord kan worden. De serre beschikt (tevens afhankelijk van de opstelling) over een capaciteit van circa 30 mensen. De zijserres beschikken over airconditioning.

Vergaderarrangement 

Alle arrangementen op onze vergaderlocatie Drenthe zijn inclusief vergaderzaal, vergadermappen met pen & notitievellen, 1x flip-over, 1x projectiescherm, mintjes & chocolaatjes, onbeperkt koffie en thee uit ons luxe espresso-apparaat. 

Onze vergaderarrangementen:

  • 4-uurs arrangement zonder lunch
  • 4-uurs arrangement met lunch
  • 8-uurs arrangement met lunch
  • 12-uurs arrangement met lunch en 3-gangen keuze diner
  • 24-uurs arrangement met lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 32-uurs arrangement met 2x lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 56-uurs arrangement met 3x lunch, 2x 3-gangen keuze diner en 2x logies & ontbijt

Bekijk hier onze vergaderarrangementen 

Vergaderruimte Drenthe

Restaurant Drenthe | Na de vergadering heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant

Meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht?

Lees meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht door op onderstaande buttons te klikken. 

Vooraanzicht
Bel Route