Vergaderruimte | Alle faciliteiten onder één dak

Vergaderruimte | Vergaderingen, seminars, productpresentaties, teambuilding, of een meerdaags vergaderarrangement en u heeft geen ruimte beschikbaar? Wij hebben diverse vergaderzalen waar u en uw gasten aan niks zal ontbreken.

Bekijk onze vergaderzalen

Vergaderruimtes

Wij beschikken over diverse kleine en grote zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres. Bekijk hieronder de mogelijkheden van onze vergaderruimtes in Drenthe.

Vergaderruimte
De Abdijzaal
De Abdijzaal is de grootste zaal en naar wens te verkleinen of te vergroten. U vindt hier muurschilderingen, fakkels aan de wanden, een gladgepleisterd plafond maar ook een eikenhouten vloer. Deze zaal is (afhankelijk van de opstelling) geschikt voor 200 personen. Deze zaal beschikt tevens over airconditioning.
De Kapel
Prachtige bogen, een glad gepleisterd plafond, muurschilderingen en glas-in-lood armaturen staan centraal in deze zaal. De zaal is (afhankelijk van de opstelling) geschikt voor 80 personen. Deze zaal beschikt tevens over airconditioning.
Serre
In de serres vindt u tevens de symboliek van het klooster terug. Fakkels aan de wanden, muurschilderingen, glas-in-lood armaturen en een tegelvloer. Wij beschikken over 3 verschillende serres. Een voorserre en 2 zijserres. 2 van de 3 serres zijn af te sluiten zodat u niet gestoord kan worden. De serre beschikt (tevens afhankelijk van de opstelling) over een capaciteit van circa 30 mensen. De zijserres beschikken over airconditioning.

Restaurant Drenthe | Na de vergadering heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant 

Meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u graag meer informatie lezen over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van onderstaande buttons.

Vooraanzicht
Bel Route