Vergaderlocatie in Drenthe | Unieke en bijzondere locatie

Abdijzaal

Vergaderlocatie in Drenthe | Bekijk hier ons aanbod

Vergaderfaciliteiten

Vergaderfaciliteiten | Abdij de Westerburcht beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering. Bijna al onze ruimtes zijn voorzien van airconditioning, beamer en projectiescherm. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de LED-RGB verlichting, waarmee u uw vergadering in iedere gewenste sfeer kunt brengen. Uiteraard is er high speed glasvezel internet aanwezig dat in het gehele bedrijf goed bereikbaar is via wifi. Wilt u een hapje eten? U kunt ervoor kiezen om een lunch of diner toe te voegen aan het arrangement. Blijft u bij ons overnachten? Dan staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. 

Zalen

Zalen | U heeft de gelegenheid te vergaderen in onze Kapel of de Abdijzaal. Beide zalen zijn geheel gehuld in kloostersfeer, wat ervoor zorgt dat u in alle kalmte met uw team kunt vergaderen. De zalen zijn geheel afgestemd op het uiterlijk van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Zo vindt u hier glas-in-lood armaturen, eikenhouten- of tegelvloer, klassieke inrichting, fakkels aan de wanden en muurschilderingen. U bevindt zich hier in een bijzondere omgeving waar u in alle rust en stilte kunt vergaderen. 

Op maat

Op maat | Voor u kunnen we een arrangement op maat samenstellen. Zo bieden we arrangementen aan van 4 uur, 8 uur, 12 uur, 24 uur, 32 uur en 56 uur. Zoals u ziet kunt u ook bij ons overnachten, mocht u graag wat langer gebruik willen maken van de ruimtes. De vergaderarrangementen zijn standaard inclusief onbeperkt koffie/thee/ijswater met zoete lekkernijen, vergaderzaal, vergadermappen met pen & notitievellen, flip-over, beamer, projectiescherm, 

Abdijzaal

Vergaderlocatie in Drenthe| Reserveer hier uw vergaderarrangement

Meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op onderstaande buttons. 

Bel Route