Vergadering in Westerbork | Bijzondere locatie

Abdijzaal

Vergadering in Westerbork | Bekijk onze vergaderarrangementen

Zalen

Zalen | Bent u zoekende naar een ruimte voor een vergadering in Westerbork? Abdij de Westerburcht beschikt over verscheidene kleine en grote zalen met een totale capaciteit van ruim 400 personen. De ruimtes verkeren ieder in de sfeer gebaseerd op de uitstraling van Abdij Koningshoeven. Dat uit zich in de vele glas-in-lood armaturen, eikenhouten,- of tegelvloer, klassieke inrichting, fakkels aan de muren en muurschilderingen. Dat maakt Abdij de Westerburcht een unieke vergaderlocatie in Drenthe. 

Faciliteiten

Faciliteiten | De vergaderarrangementen zijn ieder inclusief ontvangst met koffie/thee & iets lekkers, vergaderzaal, vergadermappen met pen & notitievellen, flip-over, beamer, projectiescherm, onbeperkt koffie/thee/ijswater met zoete lekkernijen tijdens de vergaderingen. Daarnaast zijn alle ruimtes standaard voorzien van airconditioning. Om uw vergadering in iedere gewenste sfeer te brengen hebben we LED-RGB verlichting. Uiteraard is er high-speed glasvezel internet dat in het gehele bedrijf via WIFI goed te bereiken is. Zo kunt u tijdens uw filmpjes ook gemakkelijk filmpjes streamen. 

Arrangementen

Arrangementen | Voor u kunnen we een arrangement op maat maken. Zo variëren deze van 4 tot 56 uur. U kunt bij ons terecht voor een standaard vergaderarrangement, maar u kunt hier ook verschillende toevoegingen aan doen. Zo kunt u ervoor kiezen om bij ons te lunchen of dineren en het is zelfs mogelijk om een overnachting toe te voegen. Zo kunt u net iets langer gebruik maken van de vergaderruimte en is er 's avonds nog ruimte over voor ontspanning. 

Kapel

Vergadering in Westerbork | Reserveer hier uw vergaderruimte

Meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op onderstaande buttons. 

Vooraanzicht
Bel Route