Vergadering in Drenthe | Bijzondere locatie

Vergaderzaal

Vergadering in Drenthe | Bekijk hier ons aanbod

Wat Abdij de Westerburcht te bieden heeft

Zalen

Zalen | Bent u op zoek naar een zaal voor een vergadering in Drenthe? Abdij de Westerburcht biedt diverse kleine en grote zalen met een totale capaciteit van ruim 400 personen. De zalen zijn ieder afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven. Veel glas-in-lood armaturen, eikenhouten,- of tegelvloer, klassieke inrichting, fakkels aan de wanden en muurschilderingen. Een ideale omgeving om in alle rust in te vergaderen.

Faciliteiten

Faciliteiten | Alle vergaderarrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee & iets lekkers, vergaderzaal, vergadermappen met pen & notitievellen, flip-over, beamer, projectiescherm, onbeperkt koffie/thee/ijswater met zoete lekkernijen tijdens de vergaderingen. Daarnaast zijn alle ruimtes standaard voorzien van airconditioning, beamer en projectiescherm. U kunt ook gebruik maken van onze LED-RGB verlichting, zodat u uw vergadering met elke gewenste sfeer kunt invullen. Uiteraard is er high-speed glasvezel internet aanwezig dat overal in het bedrijf via WIFI goed bereikbaar is. Zo kunt u ook makkelijk filmpjes streamen tijdens uw presentatie. 

Arrangementen

Arrangementen | U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken, variërend van 4 tot 56 uur. U kunt uw arrangement zelf samenstellen naar uw eigen wens. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen het arrangement af te nemen, maar u kunt ook bijvoorbeeld een lunch en diner toevoegen. Wilt u graag wat langer gebruikmaken van de zaal, dan kunt u ervoor kiezen bij ons te overnachten. Zo kunt u zaken en ontspanning combineren.

Restaurant Drenthe | Na afloop heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant 

Kapel

Vergadering in Drenthe | Reserveer hier uw vergaderzaal

Meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Vooraanzicht
Bel Route