Vergadering Drenthe| Een unieke locatie voor een vergadering

Kapel

Vergadering Drenthe | Bekijk hier onze arrangementen

Arrangement op maat

Arrangement op maat | Bij Abdij de Westerburcht bent u in de gelegenheid uw eigen vergaderarrangement samen te stellen. U kunt ook kiezen voor een meerdaagse vergadering. U heeft dan twee of drie dagen beschikking over de zaal en kunt in ons hotel overnachten. Daarnaast bieden wij u elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet aan en kunt u ervoor kiezen 's middags gezamenlijk te lunchen en/of 's avonds te dineren in ons sfeervolle restaurant. 

Faciliteiten

Faciliteiten | U kunt bij ons terecht voor zowel een vergadering, seminar, productpresentatie, teambuilding of meerdaags vergaderarrangement. Alle vergaderarrangementen zijn inclusief vergaderzaal, onderleggers met notitieblok & pen, flip-over, beamer, projectiescherm, onbeperkt koffie en/of thee uit onze luxe espresso-apparaten, zoete lekkernijen en ijswater tijdens de vergadering. Onze vergaderzalen in themasfeer zijn standaard voorzien van airconditioning en gratis WIFI. 

Zalen

Zalen | Abdij de Westerburcht beschikt over twee ruime vergaderzalen, namelijk de Kapel en de Abdijzaal. Beide zalen zijn geheel gehuld in abdijsfeer, zoals de naam al doet vermoeden. De sfeer is afgestemd op de uitstraling van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het trappistenbier La Trappe gebrouwen wordt. Dit uit zich in een grote hoeveelheid glas-in-lood armaturen, eikenhouten- of tegelvloer, klassieke inrichting, fakkels aan de wanden en muurschilderingen. Daarnaast beschikken de zalen over functionele verlichting, maar ook LED-sfeerverlichting zodat u uw vergadering in iedere gewenste sfeer kunt hullen. 

Restaurant Drenthe | Na afloop heerlijk ontspannen dineren in ons sfeervolle restaurant 

Abdijzaal

Vergadering Drenthe | Reserveer hier uw vergaderzaal

Meer informatie over vergaderen bij Abdij de Westerburcht? 

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van de onderstaande buttons. 

Vooraanzicht
Bel Route