Op een unieke locatie vergaderen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe | De vergaderruimte is voorzien van klimaatbeheersing, beamer, projectiescherm en gratis high speed draadloos internet. Abdij de Westerburcht ligt midden in de natuur maar is makkelijk te bereiken via de A28 en de N381. Een Ideale locatie voor vergaderingen, seminars, product presentaties, teambuilding of een meerdaags arrangement.

Unieke vergaderlocatie in Drenthe

Vergaderen in Drenthe

Vergaderarrangementen

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse arrangementen. Alle arrangementen op onze vergader locatie Drenthe zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernijen, vergaderruimte met klimaatbeheersing, vergadermappen met pen & notitieblok, beamer, flip-over, projectiescherm, gebruik van een luxe espresso apparaat, vers fruit & ijswater.

Onze vergaderarrangementen:

  • 4-uurs arrangement zonder lunch
  • 4-uurs arrangement met lunch
  • 8-uurs arrangement met lunch
  • 12-uurs arrangement met lunch en 3-gangen keuze diner
  • 24-uurs arrangement met lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 32-uurs arrangement met 2x lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 56-uurs arrangement met 3x lunch, 2x 3-gangen keuze diner en 2x logies & ontbijt

Vergaderruimte

Wij hebben de beschikking over twee sfeervolle vergaderruimtes waar u ongestoord kunt vergaderen. Deze zijn voorzien van klimaatbeheersing, beamer en projectiescherm. Dankzij ons glasvezel internet dat overal in het bedrijf via Wifi goed bereikbaar is kunt u gemakkelijk filmpjes streamen tijdens uw presentatie.

Vergaderopstelling:
Carré/Blok - maximaal 20 personen

U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres wanneer u op zoek bent naar een vergaderruimte.

Wilt u meer informatie over diverse mogelijkheden of graag een passende en vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt contact met ons opnemen via Wij denken graag met u mee!

Vergaderen in Drenthe

Restaurant Drenthe | Na de vergadering heerlijk dineren in ons restaurant

Meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u graag meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van onderstaande buttons.

Vooraanzicht
Bel Route