Op een unieke locatie vergaderen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe | De vergaderzalen geheel in themasfeer zijn geschikt en standaard voorzien van airconditioning en gratis high speed draadloos internet. Ondanks dat Abdij de Westerburcht midden in de natuur ligt, zijn wij makkelijk te bereiken via de A28 en de N381. Een Ideale locatie voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, teambuilding of een meerdaagse arrangement.

Unieke vergaderlocatie in Drenthe

Vergaderen in Drenthe

Vergaderarrangementen

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse arrangementen. Alle arrangementen op onze vergaderlocatie Drenthe zijn inclusief ontvangst met koffie/thee & cake, vergaderzaal, vergadermappen met pen & notitievellen, 1x flip-over, 1x projectiescherm, mintjes & chocolaatjes, onbeperkt koffie/thee/ijswater.

Onze vergaderarrangementen:

  • 4-uurs arrangement zonder lunch
  • 4-uurs arrangement met lunch
  • 8-uurs arrangement met lunch
  • 12-uurs arrangement met lunch en 3-gangen keuze diner
  • 24-uurs arrangement met lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 32-uurs arrangement met 2x lunch, 3-gangen keuze diner en logies & ontbijt
  • 56-uurs arrangement met 3x lunch, 2x 3-gangen keuze diner en 2x logies & ontbijt

Vergaderzaal

Eén van onze voormalige zalen heeft de naam "het Proeflokaal" gekregen en is na een volledige make-over een veilige, comfortabele maar vooral sfeervolle vergaderruimte geworden.

In deze serre kunt u ongestoord vergaderen welke voorzien is van klimaatbeheersing, beamer en projectiescherm. Dankzij ons glasvezel internet dat overal in het bedrijf via Wifi goed bereikbaar is kunt u gemakkelijk filmpjes streamen tijdens uw presentatie.

Mogelijke vergaderopstellingen:
Carré - maximaal 14 personen
Ovaal - maximaal 16 personen

U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres wanneer u op zoek bent naar een vergaderruimte.

Wilt u meer informatie over diverse mogelijkheden of graag een passende en vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt contact met ons opnemen via info@westerburcht.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op 0031 (0)593 33 12 38. Wij denken graag met u mee!

Vergaderen in Drenthe

Restaurant Drenthe | Na de vergadering heerlijk dineren in ons restaurant

Meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht?

Wilt u graag meer informatie over vergadermogelijkheden bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van onderstaande buttons.

Vooraanzicht
Bel Route