Valentijn in Drenthe | Laat de romantiek maar komen

Valentijn in Drenthe | Bij Abdij de Westerburcht houden wij van Valentijn. Romantiek, daar zijn wij in gespecialiseerd. Daarom komen er ieder jaar weer vele gasten de liefde met elkaar en met ons vieren! Wij bieden dan ook een speciaal Valentijnsmenu aan op 14, 15 en 16 februari en natuurlijk kun je ook heerlijk romantisch overnachten bij ons. Jullie zorgen voor de liefde, wij voor de sfeer!

Valentijn in Drenthe | Geniet van een sauna of van een heerlijk bubbelbad!

Romantisch arrangement boeken?

Westerbork

Westerbork | Abdij de Westerburcht is gevestigd in Westerbork. Het dorp van de liefde. Westerbork is een levendig dorp centraal gelegen in Drenthe. Abdij de Westerburcht wordt omringd door prachtige bossen en Drentse heide, wat in dit seizoen zelfs enigermate magisch aan doet. Gedurende het gehele jaar begeven wandelaars, fietsers en rustzoekers zich naar Westerbork om de prachtige natuur te bewonderen. Vanuit Abdij de Westerburcht kunt u verschillende wandel,- en fietsroutes meekrijgen om zo de mooiste plekjes te bezichtigen. Er is bij Abdij de Westerburcht een gratis fietsenstalling en ook de mogelijkheid tot fietsenverhuur (ook e-bikes). Naast de prachtige natuur is Westerbork verrijkt met leuke winkels en gezellige horecagelegenheden. Ideaal voor een avondje gezelligheid!

Abdij de Westerburcht beschikt over een mooi groot terras wat verwarmd wordt met heaters en tafelhaardjes. Zo kunt u ook in deze periode met valentijn nog gezellig genieten op het teras. Wilt u na een lange wandeling even opwarmen? Dan kunt u zich begeven naar onze hotellounge met openhaard waar u met een warme chocolademelk weer rustig op temperatuur kunt komen. Geniet samen met uw partner van valentijn.

Valentijn
High Wine

High Wine & High Beer

High Wine & High Beer | Bij Abdij de Westerburcht kunt u heerlijk samen genieten van een High Beer of High Wine. De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 glazen speciaalbier. U kunt kiezen uit alle trappistenbieren uit het assortiment van La Trappe en daarnaast bieden we nog enkele andere speciaalbieren aan. Bij de High Wine kunt u kiezen uit onze huis,- en seizoenswijnen. De High Wine en High Beer worden verrijkt met heerlijke hapjes. Bij de High Beer ontvangt u bitterballen bereid met La Trappe Quadrupel en bij de High Wine krijgt u gemarineerde zwarte olijven in knoflook en olijfolie. Daarnaast krijgt u een mandje Korenbol met kruidenboter en een tapenade, luxe belegde broodjes en een trappistenplankje. Het trappistenplankje bestaat uit een aantal lekkernijen geïnspireerd door het klooster. Zo bestaat deze uit abdijkaas, charcuterie van het Limburgs Kloostervarken, roggeknar, druiven en een vijgenchutney. Alle ingrediënten om eens lekker samen te genieten.

High wine High Beer
Valentijn
Beauty & Wellness romantisch
Sauna

Wellness

Wellness | Bij Vitalia Beauty & Wellness kunt u terecht voor heerlijke massages of schoonheidsbehandelingen. Tevens beschikt Vitalia over een Drents wellnessplein bestaande uit een Kelo sauna, een zoutsteen sauna, stoomsauna, hammam en kleiritueel ruimte, voetenbad, dompelbad en een relaxruimte met zelfbedieningsbar. Daarnaast is er een uniek dakterras met buitendouche waar u heerlijk kunt relaxen met uitzicht over Westerbork. U kunt er ook voor kiezen om een duobehandeling of massage samen met uw geliefde te doen!

Meer informatie
Sauna

Valentijn in Drenthe | Bekijk hier het romantisch arrangement

Bel Route