Unieke overnachting in het hartje van het mooie Drenthe

Unieke overnachting | Bij een pittoresk dorp zoals Westerbork horen natuurlijk ook bijzondere overnachtingen. Abdij de Westerburcht neemt u helemaal mee in een andere wereld met unieke luxe themakamers, themasuites én kamers met een privé-sauna! 

Unieke kamers op een unieke locatie

Unieke hotelkamers voor een unieke overnachting

Het hotel beschikt over 7 Luxe Themakamers met bubbelbad, een Beauty & Wellness kamer en 1 Luxe Suite 'De Schaapskooi'. Elke Luxe Themakamer heeft altijd een eigen thema! Daarnaast zijn er Kloosterkamers met privé sauna en terras, Volop mogelijkheden dus voor een heerlijke unieke overnachting.

BEKIJK HIER ONZE KAMERTYPES
Luxe Suite 'De Schaapskooi'

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Een niet zo fraai stukje geschiedenis is te vinden in Kamp Westerbork bij de plaats Hooghalen. Hoewel het park meerdere functies heeft gehad zoals als vluchtelingenkamp en militair kamp, is het het bekendst geworden als Joods doorgangskamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hiervandaan werden duizenden Joden naar vernietigingskampen gedeporteerd. De laatste gevangenen werden er op 12 april in 1945 bevrijd door het Canadese leger. In het Herinneringscentrum wordt meer over dit stuk van de geschiedenis verteld.WEBSITE KAMP WESTERBORK
Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Restaurant Drenthe | Maak uw hotelovernachting compleet met een diner in ons sfeervolle restaurant

Meer inspiratie nodig voor een unieke overnachting? 

Klik dan op één van onderstaande buttons!

High Wine
Bel Route