Unieke hotels? Kijk dan eens bij Abdij de Westerburcht

bijzondere hotelkamers

Unieke hotelkamers

Wat ons tot één van de unieke hotels maakt dat zijn onze kamers. Deze zijn niet zo standaard zoals je die waarschijnlijk gewend bent! Onze kamers leiden een geheel eigen leven! Zo hebben we verschillende thema's! Namelijk Wildlands, TT Circuit, Museumdorpje Orvelte, een Boomkroonpad, Bibliotheek en ga zo maar door! Een overnachting in ons hotel is dan ook nooit saai, je kijkt je ogen uit!

Ons hotel is geschikt voor meerdere doelgroepen. Zo bieden wij speciale familie kamers aan in de meest gave thema's, maar is ons hotel ook voor ouderen een fijne plek om even te ontspannen.

Lekker eten en drinken? Dat kan ook bij ons!

Zijn wij vroeger een abdij geweest?

Nee, net als onze themakamers zijn wij een themahotel. Dat betekent dat wij geïnspireerd zijn door het thema van de abdij. Daar zit wel een verhaal achter. In Berkel-Enschot staat Abdij Koningshoeven. Hier wordt het trappistenbier La Trappe gebrouwen. Voordat de Westerburcht een themahotel werd, was het gewoon een hotel. Toen de huidige eigenaar het hotel over nam, wilde hij graag een thema aan het hotel verbinden. Na een bezoek aan Abdij Koningshoeven waar hij samen met zijn vader werd rondgeleid door Broeder Samuel en veel leerde over de waarden van de monniken, besloot hij het thema van de Abdij in zijn hotel te introduceren. Meer informatie? Klik dan hier.

unieke hotels

Alle hotelkamers bekijken?

Bel Route