Trouwlocatie Drenthe | Trouwen in de sfeervolle Kapel

Trouwlocatie Drenthe | Sluit uw ogen en stelt u zich eens voor... Een romantisch kapel met glas-in-lood armaturen. Een zaal helemaal afgestemd in kloostersferen. Jullie worden hartelijk ontvangen door een heerlijk welkomstdrankje. Jullie zijn een klein beetje nerveus, maar zitten vol adrenaline en zijn er helemaal klaar voor! Jullie mooiste dag begint en jullie zijn te gast op jullie eigen bruiloft!


Geniet op uw eigen trouwdag!

DE DAG VAN UW LEVEN!

Tijdens uw bruiloft mag er natuurlijk aan niks ontbreken. Wij nemen al uw zorgen uit handen!

ALLES WORDT VERZORGD OP ONZE TROUWLOCATIE

Bij aankomst kunnen de gasten kiezen uit koffie of thee en wordt er een gesorteerd gebak geserveerd. Tijdens de avond kan er vrij gedronken worden (glas leeg/glas vol). Tijdens de avond komen wij een paar keer langs met warme en koude bittergarnituur. Als afsluiting wordt er koffie met een broodje geserveerd.

Natuurlijk wil je die dag iedereen even spreken, helaas lukt dat niet altijd. Daarom krijgt u van ons een receptieboek waar u de volgende nog heerlijk van kunt nagenieten.

Trouwlocatie Drenthe

HONEYMOON

Sluit de mooiste dag van uw leven op een romantische en ontspannen manier af met alles erop en eraan en overnacht in één van onze romantische Luxe Themakamers met bubbelbad. Na uw huwelijksfeest staat er vers fruit en champagne op uw kamer te wachten om nog even samen te proosten en na te genieten van deze bijzondere dag.


HEERLIJK UITSLAPEN OP EEN PRACHTIGE TROUWLOCATIE IN DRENTHE


De volgende ochtend kunt u een uitgebreid ontbijt op bed bestellen en hoeft u pas om 12.30 uur uit te checken dus u kunt lekker wat langer blijven liggen.


Trouwlocatie Drenthe

Meer informatie over trouwen bij Abdij de Westerburcht? 

Wilt u meer informatie over trouwen bij Abdij de Westerburcht? Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Vooraanzicht
Bel Route