Luxe themakamer in DrentheI Het Mantingerveld

Luxe themakamer in DrentheI Het Mantingerveld

Luxe Themakamer I het Mantingerveld

Het Mantingerveld is een van de mooiste plekken die Drenthe te bieden heeft. Op de muren van de kamer zijn dan ook enkele prachtige afbeeldingen te zien van dit indrukwekkende natuurgebied. Hierop ziet u de kenmerkende heide, en de grazers(de koeien) die deze heide gezond houden. De kleur van deze heidevelden is niet alleen in de schilderachtige afbeeldingen op de muur te zien, maar ook in alle andere muren, deuren en kozijnen van deze themakamer. Als u verder de kamer binnen loopt, ziet u het hoogtepunt van deze kamer: de recent gerenoveerde badkamer. Hierin vindt u het heerlijke bubbelbad waar al onze luxe themakamers mee uit zijn gerust. Tegenover het ruime tweepersoonsbed hangt een SMART TV. Hier kunt u Netflix op kijken of Videoland indien u een account heeft. Daarnaast zit er in de luxe badkamer een ruime inloopdouche en toilet.

nog één keertje kijken dan!

Waar komt het thema vandaan?

In 1992 startte Natuurmonumenten een unieke actie met als doel om van een aantal kleine versnipperde bos, heide- en veengebieden weer één groot natuurgebied te maken door tussenliggende landbouwgronden op te kopen en weer om te zetten in heide. Het Mantingerveld is het resultaat van deze met succes afgeronde actie. Dit indrukwekkende natuurgebied is ook het thuis van verschillende (zeldzame) soorten flora en fauna, en vooral ook een heerlijk stukje natuur om in te wandelen/fietsen!

Klik hier voor meer info over het Mantingerveld!
Luxe themakamer in DrentheI Het Mantingerveld
Luxe themakamer in DrentheI Het Mantingerveld

Eerst even ontbijten!

Voordat u over het Mantingerveld gaat fietsen, kunt u eerst genieten van ons uitgebreide ontbijt. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Culinair dineren?

Na een dag met veel indrukken lekker ontspannen dineren? Dat kan in ons sfeervolle restaurant of natuurlijk op ons verwarmde terras terwijl je de zon ziet ondergaan. Net als bij het ontbijt wordt er tijdens het diner ook veel gebruik gemaakt van streekproducten en producten uit onze eigen biologische tuin. Daarnaast hebben we heerlijke wijnen, bieren én cocktails!

Bekijk hier het menu!
Luxe themakamer in DrentheI Het Mantingerveld
Bel Route